Legfrissebb híreink

További híreink

Edzőtermi vagy otthoni edzés?
Örök kérdés, hogy az otthoni edzés is megfelelő-e vagy aki edz, annak csak edzőteremben érdemes járnia.
Koronavírus lelki hatásai
Még a világjárvány kezdeti időszakában járunk. Magyarországon március 4-én jelentették hivatalosan az első koronavírus-fertőzést, és március 15-én az első halálesetet. Mégis, mintha hosszú idő telt volna el a kezdetek óta. Megváltozott az időérzékelésünk is.
Sporttáplálkozás-Sportolók megfelelő táplálkozása
Már a címe alapján is érdekesnek ígérkező, ingyenes előadást tart március 18-án, a Pannon Egyetemen Kindl Gábor sporttáplálkozási szakértő.
Sportajánló - baranta
A baranta nem csupán egy mozgásforma, amit azért választhatunk, hogy testünket edzésben tartsuk, hanem egy művészet is, méghozzá ősi rítusokon alapuló harcművészet.
Életmódváltás és tévhitek
Két szaktekintély, Katus Attila és Haris Éva látogat Veszprémbe október 31-én, egy ingyenes előadás keretében.
Bagdi Bella Veszprémben
Az életmódfejlesztő énekes Veszprémben kezdi meg országos turnéját március 11-én, pénteken, az Agórában.
Dr. Tiszeker Ágnes szerint durvul a harc a bekeményítő WADA és a doppingmaffia között
Dr. Tiszeker Ágnes, a Magyar Anti-dopping Csoport vezetője szerint elszomorító és egyben elgondolkodtató annak a harcnak az eldurvulása, amely az egyre keményebb, költségesebb és már szokatlan eszközöket is bevet a WADA, valamint az előírásokat ezerféle módon kijátszani igyekvő doppingolók, azaz hogy inkább a csalásra szervezkedett doppingmaffia között dúl.
Árnyékolással a költségek ellen
Egy jól megválasztott árnyékolástechnikai eszköz akár 18 %-os energiamegtakarítást eredményezhet háztartásunkban.
Lezárul a „Mozdulj!” az egészséges Veszprémért programsorozat
A Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétika Club (VEDAC) 9,2 millió forint uniós támogatást nyert a TÁMOP-6.1.2-11/1, „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok - lokális színterek” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 100%-os támogatási intenzitású projektben a sport klub egészséges életmódra nevelő programokat valósított meg Veszprém város területén.
Diabétesz Világnap Veszprémben
November 16-án sztárvendégek közreműködésével rendezi meg az idei Diabétesz Világnapot az Alapítvány a Cukorbetegekért, a Veszprém Megyei Diabétesz Egyesület, valamint a Vanderlich Egészség Centrum, Veszprémben. A rendezvényen vendégük lesz a DIAEURÓ 2013 Európa bajnok focicsapata, a magyar diabétesz válogatott edzője, Hevesi Tamás, a torna legjobb játékosa, Czernai Gábor, valamint dr. Havasi Anett, a csapat orvosa és Béki János a Diabetes páciens újság és a csapat menedzsere.
1 2 3 4 5 ...