Legfrissebb híreink

További híreink

Árnyékolással a költségek ellen
Egy jól megválasztott árnyékolástechnikai eszköz akár 18 %-os energiamegtakarítást eredményezhet háztartásunkban.
Lezárul a „Mozdulj!” az egészséges Veszprémért programsorozat
A Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétika Club (VEDAC) 9,2 millió forint uniós támogatást nyert a TÁMOP-6.1.2-11/1, „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok - lokális színterek” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 100%-os támogatási intenzitású projektben a sport klub egészséges életmódra nevelő programokat valósított meg Veszprém város területén.
Diabétesz Világnap Veszprémben
November 16-án sztárvendégek közreműködésével rendezi meg az idei Diabétesz Világnapot az Alapítvány a Cukorbetegekért, a Veszprém Megyei Diabétesz Egyesület, valamint a Vanderlich Egészség Centrum, Veszprémben. A rendezvényen vendégük lesz a DIAEURÓ 2013 Európa bajnok focicsapata, a magyar diabétesz válogatott edzője, Hevesi Tamás, a torna legjobb játékosa, Czernai Gábor, valamint dr. Havasi Anett, a csapat orvosa és Béki János a Diabetes páciens újság és a csapat menedzsere.
Lehet, hogy ön is diabéteszes? - Indul a nagy veszprémi szűrés!
Egyedülálló szűrési akciót hirdetett a Vanderlich Egészségcentrum és az Alapítvány a cukorbetegekért. Karöltve a megyei kórházzal, valamint Veszprém önkormányzatával arra vállalkoztak, hogy november 5-ig a város teljes felnőtt korú lakosságának, sőt a Veszprémben dolgozóknak is elvégzik azt az egészségügyi kockázatelemzését, mely megmutatja, mekkora az esélye annak, hogy valaki a következő tíz évben cukorbeteg legyen.
MEGKEZDŐDÖTT VESZPRÉM ÉS KÖRNYÉKE LAKOSSÁGÁNAK EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSE
A FÉNY Sportegyesület pályázatot nyújtott be az "Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok - lokális színterek" című pályázati felhívásra. Az Új Széchenyi Terv keretében, 2013.08.30. és 2014.06.29. között megvalósuló "Élj „AFÉNY”-el! Mozgással a családok egészségéért. " című projektet az Európai Unió vissza nem térítendő 9 929 300 Ft összeggel, 100%-ban támogatja.
Hűsítő és egészséges
A görögdinnye legkiválóbb antioxidánsok egyike, ezért rendszeres fogyasztása megvéd az ízületi gyulladásoktól, a szívrohamtól és a daganatos betegségektől is.
Átadták az új panorámapályát
Szombaton délelőtt hivatalosan is átadták a Panoráma névre keresztelt új balatonfűzfői bobpályát.
Egyedülálló fejlesztések a bobpályán
Új, minden eddiginél lendületesebb bobpálya épült a már meglévő 800 méteres pálya mellett a balatonfűzfői szabadidőparkban.
Szepesi Niki őszinte vallomása: megjelent az Én, a szexmániás
Istenített sportolók numerái, egy különleges világ kulisszatitkai, példaképek szexuális szokásai, az olimpia nálunk még soha be nem mutatott oldala egy mai huszonéves, sokat megélt örökös úszóbajnok szemüvegén keresztül.
Sikeres futónapot rendeztek
Tíz kategóriában több mint hatszázan vettek részt a VEDAC által szervezett futóbajnokságon április 21-én, a Barátság Parkban.
1 2 3 4 5 ...