ÁLTALÁNOS ADATKEZELÉSI IRÁNYELVEK

A PERFEKTWEB Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a vele kapcsolatba kerülő természetes személyek, szervezetek és cégek adatai harmadik fél számára ne legyenek hozzáférhetőek. Az adatokat semmilyen formában vagy módon nem értékesítjük, vagy szolgáltatjuk ki előzetes írásos engedélyek nélkül.

A honlap külső weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaz. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget nem vállalunk.

A PERFEKTWEB Kft. a Magyar Köztársaság területén érvényes jogszabályok szerint működik. Bármely vitás kérdés rendezésében a Magyar Köztársaságban érvényes jogszabályok és rendelkezések a mérvadóak.

HÍRLEVÉLKÜLDÉSI IRÁNYELVEK

A hírlevélre való feliratkozás egyértelmű nyilatkozata annak, hogy a feliratkozó a hírlevelet meg szeretné kapni.

A hírlevél alapvető célja, hogy tájékoztassa a feliratkozókat Veszprém aktuális sporteseményeiről és sporthíreiről.

A PERFEKTWEB Kft. biztosítja a hírlevélről való leiratkozás lehetőségét, azt semmilyen feltételhez nem köti. A leiratkozás után az újbóli feliratkozás lehetősége biztosított.

A PERFEKTWEB Kft. a hírlevelében partnerei termékeit és szolgáltatásait bemutathatja, a hírlevél alapvető céljának megtartása mellett.

SPAM IRÁNYELVEK

A PERFEKTWEB Kft. és munkatársai elítélik a spamet, a spamküldést és minden kéretlen üzenetek küldésével kapcsolatos megoldást.

A PERFEKTWEB Kft. semmilyen formában nem küld ki kéretlen üzeneteket. A hírlevél tartalmához szorosan kapcsolódó témákon kívül és a szerződésekben vállalt értesítéseken kívül semmilyen fölösleges üzenettel nem terheli partnerit, ügyfeleit.

A PERFEKTWEB Kft. soha nem kéri ügyfeleit arra, hogy jelszavaikat, vagy más személyes, vagy pénzügyi adataikat adják meg e-mailben, vagy küldjék el harmadik félnek. Ha Ön ilyen üzenettel találkozik, kérjük továbbítsa nekünk és a szükséges lépéseket megtesszük!

Amennyiben úgy véli, hogy kéretlen levelet kapott a PERFEKTWEB Kft.től, kérjük értesítsen bennünket az info@hajraveszprem.hu címen. Minden bejelentést kivizsgálunk és a vizsgálat eredményéről tájékoztatást nyújtunk Önnek.