Legfrissebb híreink

További híreink

Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen
Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott 33-26-ra győzött Litvániában a jövő évi világbajnokság selejtezőjének első mérkőzésén.
Férfi kézilabda vb-selejtező: Litvánia ellen kezdődik az olimpiai felkészülés
A magyar férfi kézilabda-válogatott csütörtökön és vasárnap Litvániával játszik a jövő évi világbajnokság selejtezőjében, amely egyben az olimpiai felkészülés "nulladik" állomása.
Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok
A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon.
Az olimpiát kivívó keret nézhet szembe Litvániával a vb-selejtezőben Veszprémben
A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára.
Golovin szerint több fontos területen is nagyot fejlődött a női kéziválogatott
Golovin Vlagyimir szerint kommunikációban, felelősségvállalásban, munkamorálban, dinamikában, motiváltságban, céltudatosságban és az önbizalom terén is nagyon sokat fejlődtek az olimpiai kvótás magyar női kézilabda-válogatott játékosai az elmúlt években.
Ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott
A magyar női kézilabda-válogatott a svéd, az észak-macedón és a török válogatottal szerepel együtt a debreceni A csoportban a téli magyar-osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon.
Golovin örül, Rodríguez szerint nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket
A magyar női kézilabda-válogatottat vezető Golovin Vlagyimir örül, a férfi csapat szövetségi kapitánya, Chema Rodríguez szerint viszont nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket a párizsi olimpia keddi csoportsorsolásán.
Mindkét magyar kézilabda-válogatott összekerült a házigazdával
A magyar férfi és női kézilabda-válogatott is összekerült a házigazda és címvédő Franciaországgal a nyári, párizsi olimpia csoportkörének keddi sorsolásán.
A női kézilabda-válogatott is ott lesz az olimpián!
A magyar női kézilabda-válogatott kvótát szerzett a párizsi olimpiára, miután a debreceni selejtezőtorna vasárnapi zárómeccsén 37-28-ra legyőzte Japánt, így hibátlan teljesítménnyel a tabella élén végzett.
Női kézilabda olimpiai selejtező: papírforma-siker a britek ellen a nyitányon
A magyar női kézilabda-válogatott 49-11-re legyőzte Nagy-Britanniát a debreceni olimpiai selejtezőtorna csütörtöki nyitómérkőzésén.
1 2 3 4 5 ...