Legfrissebb híreink

További híreink

Egyre jobb eredmények
Honti Marcell és Szemán Kitti is OB-ezüstöt szerzett, remek VEDAC-os eredmények születtek a gödöllői Toplista versenyen is.
Biztató eredmények az idénynyitón
Két számban, kalapács- és diszkoszvetésben mérhették össze tudásukat a nevezők a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) hagyományos évadnyitó dobóversenyén.
Idén is élmezőnyben a VEDAC-osok
Remek VEDAC-os eredmények születtek a hétvégén 39. alkalommal rendezett Telekom Vivicittá futófesztiválon.
Negyedszer rendeztek hegyi ob-t
Idilli zöld környezetben, viszont annál nehezebb és küzdelmesebb pályán rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) közösen az idei hegyifutó félmaratoni magyar bajnokságot.
Sportos tavaszra hangolva
Három sportágban - atlétikában, triatlonban és vívásban - is Veszprém vármegye ad otthont a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságnak az elkövetkezendő hetekben.
Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC
Negyedik alkalommal ad otthont Szentgál és környéke vasárnap a nyílt hegyifutó félmaratoni országos bajnokságnak, amelyet a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) bonyolíthat le.
Ezüstérem Budapesten
Második helyezést szerzett Honti Marcell, a Veszprémi Egyetemi és Diákű Atlétikai Club (VEDAC) futója, Budapesten az NN City Run Fuss Budapest! elnevezésű, 11.5 kilométeres országúti futóversenyen.
Élsportolók két lábon
A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében.
Pusztító Európa-kupa
A VEDAC dobóatlétái ítéletidőben bizonyítottak a Leirában rendezett téli dobó Európa-kupán.
Érmek és egyéni csúcsok
Két magyar bajnoki címet, két további érmet, valamint értékes helyezéseket és számos egyéni csúcsot tudhat magáénak a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) dobócsapata, amely az U20-as, U18-as, U16-os korosztálynak kiírt téli dobó országos bajnokságon bizonyított.
1 2 3 4 5 ...