Legfrissebb híreink

További híreink

Rasovszky Kristóf világbajnoki hatodik 1500 méter gyorson
Rasovszky Kristóf hatodik helyen végzett 1500 méter gyorson a fukuokai vizes világbajnokság úszóversenyeinek vasárnapi zárónapján, ezzel a magyarok befejezték szereplésüket a Japánban rendezett viadalon.
Rasovszky Kristóf egyéni csúccsal döntős 1500 méter gyorson
Rasovszky Kristóf egyéni csúccsal bejutott a döntőbe 1500 méter gyorson a fukuokai vizes világbajnokság medencés úszóversenyeinek hetedik napján.
Rasovszky Kristóf olimpiai szintet úszott 800 méter gyorson
Rasovszky Kristóf 7:47.93 perces egyéni csúccsal 800 méter gyorson teljesítette az olimpiai szintidőt (7:51.65) a fukuokai vizes világbajnokság medencés úszóversenyeinek harmadik napján.
Több mint tízezer résztvevő volt a Balaton-átúszáson
A különböző távokon több mint tízezer amatőr és profi sportoló vett részt a szombatról vasárnapra halasztott 41. Lidl Balaton-átúszáson.
Rasovszky Kristóf olimpiai szintidőt úszott 400 méter gyorson
Rasovszky Kristóf 3:46.56 perces egyéni csúccsal teljesítette az olimpiai szintidőt (3:46.78) 400 méter gyorson a fukuokai vizes világbajnokság medencés úszóversenyeinek vasárnapi nyitónapján.
Elégedett magyarok, Gellért Gábor szerint egyre jobban beérik a munka
Elégedettek a magyar versenyzők, akik a nyíltvízi úszók csütörtöki csapatversenyében ezüstérmet szereztek, ugyanakkor Rasovszky Kristóf bízik abban, hogy a közeljövőben mindenkit maguk mögé tudnak majd utasítani.
Ezüstérmesek a magyarok a nyíltvízi úszók csapatversenyében
A Fábián Bettina, Olasz Anna, Rasovszky Kristóf, Betlehem Dávid összeállítású magyar váltó ezüstérmet nyert a nyíltvízi úszók 4x1500 méteres csapatversenyében a fukuokai vizes világbajnokságon.
Betlehem Dávid 5., Rasovszky Kristóf 7. a nyíltvízi úszók 5 kilométeres versenyében
Betlehem Dávid 5., Rasovszky Kristóf pedig a 7. helyen végzett a nyíltvízi úszók férfi 5 kilométeres versenyében a fukuokai világbajnokságon.
Rasovszky Kristóf: kemény voltam
A végén a testét is használnia kellett Rasovszky Kristófnak, de a magyar versenyző keményen beleállt a harcba, és ennek is köszönhetően lett ezüstérmes a nyílt vízi úszók 10 kilométeres vasárnapi versenyében a fukuokai olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Rasovszky Kristóf ezüstérmes a nyílt vízi úszók 10 kilométeres versenyében
Rasovszky Kristóf ezüstérmet nyert a nyílt vízi úszók 10 kilométeres vasárnapi versenyében a fukuokai olimpiai kvalifikációs vizes világbajnokságon, ezzel hivatalosan is megszerezte az ötkarikás indulási jogot.
1 2 3 4 5 ...