Legfrissebb híreink

További híreink

Hosszútávú medencés ob: Betlehem Dávid 1500 méteren is nyert
A pénteki 10 000 méter után a vasárnapi 1500 méteres versenyt is Betlehem Dávid és Mihályvári-Farkas Viktória nyerte meg a Veszprémben rendezett medencés hosszútávúszó országos bajnokságon.
Hosszútávú medencés ob: Betlehem Dávid nyert 10 ezer méteren
A férfiaknál Betlehem Dávid címét megvédve diadalmaskodott, míg a nőknél Mihályvári-Farkas Viktória nyert 10 ezer méteren az úszók hosszútávú medencés országos bajnokságán.
Betlehem Dávid óriási egyéni csúccsal negyedik 1500 méter gyorson
Betlehem Dávid óriási egyéni csúccsal a negyedik helyen végzett 1500 méter gyorson a dohai úszó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
Rasovszky Kristóf országos csúccsal ötödik 800 méteren
Rasovszky Kristóf országos csúccsal az ötödik helyen végzett 800 méteres gyorsúszásban szerdán a dohai vizes világbajnokságon.
Rasovszky egyéni csúccsal vb-döntős 800 méteren
Pádár Nikolett 200 méter gyorson, Márton Richárd pedig 200 méter pillangón jutott tovább a dohai úszó-világbajnokság keddi előfutamaiból, míg Rasovszky Kristóf 800 méter gyorson a döntőbe jutott.
Rasovszky tizenegyedik lett 400 méter gyorson
A dohai világbajnokság medencés úszóversenyeinek vasárnapi nyitónapján eldőlt, hogy a magyar 4x100 méteres férfi és női gyorsváltó is indulhat a párizsi olimpián.
Bronzérmes a magyar csapat a nyíltvízi úszóknál
A Szimcsák Mira, Fábián Bettina, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összeállítású magyar váltó bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók csütörtöki csapatversenyében.
Rasovszky negyedik, Betlehem hatodik lett 5 kilométeren
Rasovszky Kristóf a negyedik, Betlehem Dávid pedig a hatodik helyen végzett a nyíltvízi úszók szerdai 5 kilométeres versenyében a dohai világbajnokságon.
Rasovszky éremért utazik az olimpiára, Betlehem dühös az elúszott dobogó miatt
Rasovszky Kristóf céljai a vasárnap, Dohában aratott világbajnoki győzelem után sem változnak, éremért utazik a párizsi olimpiára a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében.
Rasovszky aranyérmes, Betlehem olimpiai kvótás 10 kilométeren
Rasovszky Kristóf aranyérmet, Betlehem Dávid pedig hatodik helyével olimpiai kvótát szerzett a nyíltvízi úszók 10 kilométeres vasárnapi versenyében a dohai világbajnokságon.
1 2 3 4 5 ...