Legfrissebb híreink

További híreink

Nagy Benedek Németországba igazol
Nagy Benedek kézilabdakapust a következő szezonra a német másodosztályú Balingen-Weilstetten csapatának adja kölcsön a Telekom Veszprém.
Gulyás: rengeteg dologgal megleptek minket
Gulyás Péter, a Telekom Veszprém másodedzője szerint a Szeged rengeteg dologgal meglepte őket a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnapi döntőjének első félidejében, ennek ellenére végül sikerült 33-30-ra győzniük.
Veszprémi címvédés Tatabányán
A Telekom Veszprém megvédte címét a férfi kézilabda Magyar Kupában, mivel 33-30-ra legyőzte a Szegedet a tatabányai négyes döntő vasárnapi fináléjában.
Visszarendelte kapusát a Valladolidtól a Veszprém
Nagy Benedek a szezon végén távozik a spanyol élvonalban szereplő Recoletas Atlético Valladolid férfi kézilabdacsapatától.
Távozott a Telekom Veszprém cégvezetője, edzőkérdés azonban nincs a csapatnál
Sevinger Zsolt 15 év után távozott a Telekom Veszprém férfi kézilabdaklubot működtető gazdasági társaság cégvezetői posztjáról.
Elhagyhatta a kórházat Sterbik Árpád
Múlt keddi szívinfarktusa után otthon gyógyul tovább Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapusedzője.
A Veszprém papírforma sikere Komlón
A címvédő és listavezető Veszprém Komlóról hozta el a két pontot 15 gólos győzelmet aratva a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói
Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói, mert szeretnék megakadályozni, hogy a klubvezetők szerződést hosszabbítsanak Momir Ilic vezetőedzővel és Gulyás Péter másodedzővel.
A Veszprém-szurkolók búcsúpikniket szerveznek Kentin Mahénak
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói búcsúpikniket szerveznek az idény végén távozó francia balátlövőnek, Kentin Mahénak.
A BL-búcsú ellenére a Telekom Veszprém játékosai és a szakmai stáb is a vezetőség teljes bizalmát élvezi
A szerdai Bajnokok Ligája búcsú ellenére a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának játékosai és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi, adta hírül a klub pénteki közleményében.
1 2 3 4 5 ...