Legfrissebb híreink

További híreink

Elkerülte egymást a Veszprém és a Szeged
Elkerülte egymást a címvédő Veszprém és a bajnok Szeged a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjének hétfő esti sorsolásán.
Siker a presztízsrangadón
Megtalálta a megfelelő taktikát a Veszprémi Kézilabda Kft. az NB I/B Nyugati-csoport tegnap este rendezett városi rangadóján, amin az akaratukat érvényesítve megérdemelten diadalmaskodtak.
A Győr megvédte címét az FTC elleni döntőben
A címvédő Győr csapata 32-29-re legyőzte a Ferencvárost a női kézilabda Magyar Kupa vasárnapi fináléjában, a debreceni Főnix Csarnokban rendezett négyes döntő második játéknapján.
Női kézilabda MK: Az Érd nyerte a bronzérmet
Az Érd 31-23-ra legyőzte a Dunaújvárost a női kézilabda Magyar Kupa vasárnapi bronzmérkőzésén, a debreceni Főnix Csarnokban zajló négyes döntő második játéknapján.
A Szeged ismét legyőzte a Veszprémet
A címvédő Szeged házigazdaként 25-23-ra legyőzte a Veszprémet a férfi kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
Női kézilabda MK: Győr-Ferencváros döntő lesz
A címvédő Győr 39-26-ra legyőzte az Érd csapatát a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében, a debreceni Főnix Csarnokban zajló négyes döntő első játéknapján.
Női kézilabda MK: Döntőben a Ferencváros
A Ferencváros 33-26-ra legyőzte a Dunaújváros csapatát a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében, a debreceni Főnix Csarnokban zajló négyes döntő első játéknapján.
A Veszprém felzárkózása a tét a szegedi rangadón
A Veszprém felzárkózása lesz a tétje a férfi kézilabda NB I rangadójának, amelyet vasárnap délután játszanak Szegeden.
Női kézilabda MK: Az erőviszonyok Győr-Ferencváros döntőt ígérnek
Az erőviszonyok Győr-Ferencváros döntőt ígérnek a női kézilabda Magyar Kupában, amelynek négyes döntőjét ezen a hétvégén rendezik a debreceni Főnix Csarnokban.
Férfi kézilabda Eb-selejtező: Kialakult a magyarok további programja
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a magyar férfi kézilabda-válogatott további mérkőzéseinek helyszíneit és időpontját az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.
1 2 3 4 5 ...