Legfrissebb híreink

További híreink

Tizenegy gólos veszprémi siker a döntő első meccsén
A Veszprém házigazdaként 35-24-re legyőzte a címvédő Szegedet a férfi kézilabda NB I döntőjének első, csütörtöki mérkőzésén.
David Davis: Csak a győzelemért megyünk
A háromszoros bajnok Szeged első alkalommal védheti meg címét a férfi kézilabda NB I-ben, amelynek döntőjét csütörtökön és vasárnap játssza a Veszprém ellen.
Korszakok érnek véget a Szeged–Veszprém bajnoki döntőn
A K&H Férfi Kézilabda Liga döntőjében szegedi és veszprémi részről is lesz olyan korszakos játékos, aki utolsó hazai fellépésére készül jelenlegi klubja színeiben. Akad, akinek adódik, adódhat még alkalma a jövőben pályára lépni aranyrangadón, de legtöbbjüknek egészen biztosan az utolsó következik.
Visszavonul és a veszprémi klub segédedzője lesz Momir Ilic
Visszavonul a profi kézilabdázástól és a Telekom Veszprém segédedzője lesz a nyártól Momir Ilic.
Dán játékvezetők a döntő első mérkőzésén
Két dán bíró, Martin Gjeding és Mads Hansen vezeti csütörtökön a Telekom Veszprém-MOL-Pick Szeged férfi kézilabda bajnoki döntő első mérkőzését.
Nagy László: Arra törekszünk, hogy újra felüljünk a trónra
A bajnokság a legfontosabb, minden ezután jön, vélekednek a Bajnokok Ligája Négyes döntőjére is készülő veszprémi kézilabdázók. A Szeged elleni bajnoki finálé első mérkőzését csütörtökön Veszprémben játsszák, a találkozó Nagy László utolsó meccse lesz a Veszprém Arénában.
A terv teljesítve
Folytatta pompás tavaszi sorozatát a Veszprémi Kézilabda Kft. az NB I/B Nyugati-csoportban, az idényzárón gond nélkül szerezték meg a két pontot – miután az ellenfelüket a játék minden elemében felülmúlták.
Külföldi bírók vezetik a döntőt
Külföldi bírók vezetik a Szeged-Veszprém döntő két mérkőzését a férfi kézilabda NB I-ben.
Győzelemmel zárta az alapszakaszt a Veszprém
Győzelemmel zárta az alapszakaszt a Veszprém a Cegléd ellen 13 találattal.
Videobíró segíti a játékvezetőket a Veszprém-Szeged döntőben
Videobíró segíti a játékvezetők munkáját a férfi kézilabda NB I döntőjében, a Szeged és a Veszprém jövő csütörtöki, illetve vasárnapi mérkőzésén.
1 2 3 4 5 ...