Legfrissebb híreink

További híreink

Nagy dobást terveznek a férfi U21-es kézisek
Kedden kezdődik Spanyolországban a férfi U21-es világbajnokság, a magyar csapat Bahreinnel, Koszovóval, Horvátországgal, Portugáliával és Brazíliával szerepel egy csoportban. A július 16-28. között zajló világesemény egyben a csapat utolsó utánpótlás versenye lesz.
Nem változtak a célok az FTC női kézilabdacsapatánál
Változatlanul a bajnoki döntőbe és a Bajnokok Ligája négyes fináléjába jutás a célja a Ferencváros női kézilabdacsapatának.
Csoportelsőként jutott tovább a magyar válogatott
A magyar válogatott 33-23-ra legyőzte Spanyolország csapatát a Győrben zajló női junior kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, vasárnap.
Nagyobb mozgástere és több pihenője lesz a csapatoknak a kézivébéken
A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) július 1-i ülésén játékosbarát határozatokat fogadott el a leendő világbajnokságok lebonyolításaival kapcsolatban.
Ausztriát is legyőzték a magyarok
A magyar válogatott 39-31-re legyőzte Ausztria csapatát a Győrben zajló női junior kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, pénteken.
Magabiztos sikerrel kezdtek a magyarok
A magyar válogatott 27-18-ra legyőzte Montenegró csapatát a Győrben zajló női junior kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, csütörtökön.
További öt évig Budapesten lesz a négyes döntő
További öt évig biztosan Budapesten rendezik a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét.
Gulyás István lett a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya
Gulyás Istvánt nevezték ki a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára szerdán, segítője a játékosként világbajnok spanyol José María Rodríguez Vaquero lesz.
Újabb hazai torna, újabb magyar éremesély
A tavalyi debreceni világbajnokság után a csütörtöktől jövő vasárnapig tartó győri Európa-bajnokságon is éremesélyesként lép pályára a magyar női junior kézilabda-válogatott.
Decemberben és áprilisban lesznek a Veszprém-Szeged rangadók
Decemberben és áprilisban lesznek a Veszprém-Szeged rangadók a férfi kézilabda NB I új idényében, amelynek sorsolását kedden rendezték.
1 2 3 4 5 ...