Sportgálával ünnepeltek a Dózsások

A sporteseményen részt vettek az iskola jelenlegi diákjai, tanárai, a gyermekek szülei és számos meghívott vendég. A rendezvényt Porga Gyula, Veszprém Megyei Jogú Város sportért felelős alpolgármestere nyitotta meg.

Egy izgalmas gálamérkőzés keretében az MKB KC ificsapata és a dózsás öregfiúk csaptak össze, a kézilabda mérkőzést az öreg – valamikor a Dózsa György Általános Iskolában Nagy Róbertné vezetésével – kézilabdázók nyertek. A mérkőzés szünetében büntetődobó versenyt is rendeztek, utána pedig egy üldöző csapatversenyt neves – volt dózsás – atléták vezetésével.

A délután talán legizgalmasabb eseménye a dózsás szülők, tanárok és diákok labdarúgó mérkőzése volt. Óriási izgalmak közepette, de szoros csatákban végül a szülői csapatnak sikerült az aranyérem megszerzése, második helyen a tanárok, harmadik helyen a diákok végeztek. Több ízben fellépett a Piri Orsolya vezette Black Diamond mazsorettcsoport is.

A rendezvényt Veress József, az iskola igazgatója zárta. A nyertesek jutalmat, a vesztesek vigaszajándékot kaptak. A versenyzők és a nézők felejthetetlen élményekkel gazdagodva zárták a jó hangulatú délutánt.