Fotózz és nyerj!

A VII. Pannon Egyetem ötKARikás játékok szervezői fotópályázatot hirdettek, a rendezvényt kell megörökíteni a vállalkozó kedvűeknek.

A pályázaton azok vehetnek részt, akik fényképeket készítenek az ötKARikás játékokról. Bármelyik sportágról lehet fotót készíteni, de a kevésbé sportos beállítottságúak is megtalálhatják a megfelelő, megörökíthető pillanatot a megnyitó ünnepségen, a nyitó- vagy a záróbulin. Egy pályázó maximum 3 pályaművet küldhet be, mindegyiket címmel ellátva.

A november 8-án kezdődő rendezvény teljes időtartama alatt, egészen november 18-ig lehet alkotásokat készíteni, az elkészült pályaműveket november 20-ig lehet elküldeni az otkarikas@gmail.com címre.

A legjobb pályaművek – beérkezési sorrendben - felkerülnek a Hajráveszprém.hu és a hok.uni-pannon.hu/otkarikas oldalra, a fotókra november 10-től folyamatosan lehet szavazni egészen november 30-ig.

A szervezők az első három helyezettet díjazzák. Mindhárom nyertes pályamű alkotója lehetőséget kap egy interjú formájában megjelenni, valamint a legjobb munkáit bemutatni a Hajráveszprém.hu-n. Az I. helyezett egy Takarékszövetkezet induló csomagot nyer, a II. helyezett egy vacsorát fogyaszthat el a Szendvics Büfében (választható: pulyka, csirke, camambert gyros tál), a III. helyezett pedig egy 2 GB-os pendrive-ot kap. Mindhárom díjazott egy 33 % kedvezményre jogosító Opticnet-es utalványt is átvehet.

Az ötKARikás játékok eseményeiről folyamatosan beszámolunk, részletes programot is többször megjelentetjük.

A rendezvény támogatói:

Mi is ez a Takarékdoboz?

Felhasználási feltételek:
A Takarékdoboz tartalma megvásárláskor:
1 db átadás-átvételi megállapodás
1 db felhasználási feltétel
1 db kuponfüzet
Meglepetés ajándék
Kedvezmények:
10.000 Ft jóváírása a bankszámla nyitását követő 1 banki napon belül.
50.000 Ft összegű kuponfüzet
Kedvezményezettek köre:
· Magyar állampolgár, 14-30 éves korig
· Egy kedvezményezett (Takarékdobozt felhasználó magánszemély) egy alkalommal veheti igénybe a
Takarékdobozhoz kapcsolódó kedvezményeket.
· A 18 életévét be nem töltött kedvezményezett törvényes képviselő kíséretében nyithat számlát a
törvényi előírások szerint.
A számlanyitás feltétele a sorszámozott Takarékdoboz és az átadás-átvételi megállapodás együttes bemutatása. A bankszámla nyitása a Takarékdoboz értékesítését követő 3 hónapon belül lehetséges.
Kuponok:
1. 3.000.-Ft-os Bankkártya éves díj elengedése
2. 3.000.-Ft-os Lekötött betét egyszeri jóváírás
3. 7.000.-Ft-os Bármilyen típusú hitel igénylése esetén egyszeri kezelési költség kedvezmény
4. 7.000.-Ft-os Bármilyen típusú hitel igénylése esetén egyszeri kezelési költség kedvezmény
5. 5.000.-Ft-os Lekötött betét egyszeri jóváírás
6. 5.000.-Ft-os Hűségkupon lakossági bankszámla
7. 5.000.-Ft-os Start számla nyitás/áthozás esetén egyszeri jóváírás
8. 5.000.-Ft-os Hűségkupon Start számla
9. 5.000.-Ft-os Hűségkupon 2010-ben nyitott Tartós befektetési számla esetén
10. 5.000.-Ft-os Hűségkupon 2011-ben nyitott Tartós befektetési számla esetén
1. A kupon felhasználható valamennyi típusú, új igénylésű kártya díjának fedezésére. Amennyiben a kártya díja a jelzett összegnél alacsonyabb, a különbözet nem igényelhető vissza.
2. A kupon felhasználható bármely 1.000.000 Ft feletti, minimum 60 napra lekötött betét egyszeri, 3000 Ft-tal történő emelésére, mely a lejáratkor esedékes egy összegben, bankszámláján történő jóváírással.
5. A kupon felhasználható bármely 5.000.000 Ft feletti, minimum 60 napra lekötött betét egyszeri, 5000 Ft-tal történő emelésére, mely a lejáratkor esedékes egy összegben, bankszámláján történő jóváírással.
6. Egy éves, rendszeres bankszámla használatot követően a kupon ellenében 5000 Ft-ot írunk jóvá az Ön
bankszámláján.
7. A kupon ellenében 5000 Ft-ot írunk jóvá gyermeke Start számláján. A kedvezményt igénybe veheti mind a Forrás Takarékszövetkezetnél nyitott, mind máshol nyitott, de a Forrás Takarékszövetkezethez áthozott Start számla esetében. A kupon ellenértéke a számla nyitásakor, illetve az áthozáskor esedékes.
8. Amennyiben a Start számláját két éve a Forrás Takarékszövetkezet vezeti, 5000 Ft jóváírásával jutalmazzuk hűségét.
9. Ha Ön a forrásadó mentes Tartós befektetési számla vezetésével bennünket bíz meg 2010-ben, és számlája a nyitást követő év végén (azaz 2011 év végén) is él legalább 500.000 Ft értékben, jóváírjuk Önnek a kupon értékét a folyószámláján.
10. Ha Ön a forrásadó mentes Tartós befektetési számla vezetésével bennünket bíz meg 2011-ben, és számlája a nyitást követő év végén (azaz 2012 év végén) is él legalább 500.000 Ft értékben, jóváírjuk Önnek a kupon értékét a folyószámláján.
A kedvezmények igénybevételének feltétele: az átadás-átvételi megállapodás bemutatása és a felhasználni kívánt kupon átadása. Ezért kérjük, hogy az átadás-átvételi nyilatkozatot őrizze meg!
A Kuponok beváltása
· A kuponok beváltására csak a kedvezményezett számlatulajdonos jogosult.
· A kupon csak az azon megjelölt célra használható fel.
· A kupon készpénzre be nem váltható.
· A kuponok felhasználhatók mindaddig, amíg az azon megjelölt termék forgalmazása a Forrás Takarékszövetkezet hirdetményében szerepel.