Idén is megrendezik a K&H futást!

Május 9-én rendezik a futóversenyt ezúttal új útvonalon, ami sokaknak ismerős lehet korábbi, szintén népszerű futóversenyekről.

A veszprémi utcai futóversenyek az utóbbi évek legtöbb embert megmozgató tömegsport rendezvényei a városban. A május 9-én, vasárnap megrendezésre kerülő futóverseny sikere is garantált, hiszen tavaly is népes tömeg gyűlt össze az eseményen, és a VEDAC szakemberei közreműködnek a lebonyolításban. A résztvevők emblémázott pólót, célfrissítést és befutócsomagot kapnak, a rajt előtt pedig közös bemelegítésen vehetnek részt. A versenyre a legtöbb, de legalább 50 főt benevező 3 veszprémi és 3 város környéki iskola 30-25-15 ezer forintos sportszer vásárlási lehetőséget kap.


Fotó: telesport.hu

A versenyt ezúttal – a belvárosban zajló felújítási munkálatok miatt - új útvonalon, az Egyetemi Stadion parkolójából (Wartha V. u. 3.) 11:00 órától rajtolva bonyolítják le. Az idei futóverseny azért is rendhagyó, mert a Gizella-napok utolsó napján rendezik, és az Óváros-téren a legjobbakat külön is díjazzák 12:30 órától.

Jelentkezni a VEDAC irodában május 3-7. között 14:00-18:00-ig lehet, illetve a helyszínen, a versenyközpontban május 9-én 9:00-10:45-ig. További részletek a futóverseny honlapján találhatók. Minden mozogni vágyó fiatalt és fiatalos időst szeretettel várnak a szervezők.

5. K&H Olimpiai Futónap - 2010. május 9. (vasárnap) 11:00