Tartsd kézben a csapatod!

Megjelent ingyenesen elérhető szurkolói kalauzunk, olvasóink megszavazták 2009. év pillanatát és kedvenc csapatukat is.

Rendhagyó kezdeményezésünkkel arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtsük a veszprémi csapatok tavaszi bajnoki menetrendjét, ami azért volt kihívás, mert a különböző sportágak bajnokságainak lebonyolítási rendszere nagyon eltérő. Sok esetben a rájátszások miatt csak később dől el a további menetrend, így ezeknél a sportágaknál a lebonyolítási rendszert ismertettük. A mérkőzések időpontjai változhatnak, mint ahogy néhány változásról már tudunk is:
- A Veszprém Barabás KC Győri ETO KC elleni bajnokiját a bajnokcsapat BL-menetelése miatt eltolták. Új időpont: 02.03. (szerda) 18:00
- Csúszik egy órával a lányok Vác elleni mérkőzése is: 02.21. 19:00
Nincsen munka hiba nélkül, a szurkolói kalauz 3. oldalán a figyelmesebb olvasóink biztosan egyből kiszúrják: természetesen az MKB Veszprém KC Kielce elleni mérkőzése nem Balatonfüreden, hanem Lengyelországban lesz.

Bízunk benne, hogy szurkolói kalauzunk jó iránymutatást adhat a veszprémi sportszerető közönség számára, a hiányzó, illetve aktuális információk pedig megtalálhatók portálunkon. Reméljük, hogy a csapatok játékosainak, edzőinek és sportvezetőinek is elnyeri tetszését a kiadványunk, bizonyítva ezzel a veszprémi sport iránti elkötelezettségünket.

Ezúton köszönetet mondunk azoknak a sportbarát vállalkozásoknak, partnereinknek, akiknek segítségével létrejöhetett a szurkolói kalauzunk.

Jó szurkolást, hajrá Veszprém!

Partnereink, ahol hozzájuthatsz a Szurkolói kalauzhoz:

Veszprém:
- Oli e Gino Pizzéria és Étterem
- Incognito Kávézó
- Incognito Pub
- Incognito Étterem&Borbár
- Gesztenyés Sörkert
- Vadgesztenye Söröző
- Pill Box Söröző
- Stadion Eszpresszó
- Báva Serlegbolt
Balatonfüred:
Macho Pub Music Club

Tavaly év végén két szavazást is indítottunk, kerestük olvasóink kedvenc csapatát és az év pillanatát. A szavazások természetesen szubjektívek és nem reprezentatívak voltak. A várakozásoknak megfelelően az MKB Veszprém KC csapata lett a kedvenc 3923 szavazattal, megelőzve a Veszprém Barabás KC-t (1778) és a Gizella VSE csapatát (1540). Eleinte azonban nem volt ilyen egyértelmű a helyzet, hiszen sokáig a VESC kosárlabdázói vezettek, majd felébredtek a Veszprém FC szurkolói, és ezután kapcsoltak nagyobb sebességi fokozatba a férfi kézilabdabarátok. A Mocsai-csapat állt már 70 %-on is, végül a szavazatok 41 %-át begyűjtve, magabiztosan nyerték a szavazást.

Az év pillanata is a férfi kézilabdázókhoz köthető, az MKB Veszprém KC Leon elleni diadala (32,9 %) lett a befutó, megelőzve a labdarúgók Hévíz elleni döntetlenjét (22,3 %) és a kézilabdás lányok Győr ETO II elleni győzelmét (18,6 %).

Gratulálunk a csapatoknak és a szurkolóknak! Hajrá Veszprém!