Hosszabbított válogatottjaival a veszprémi futsalcsapat

Négy játékosával hosszabbított szerződést a veszprémi futsalcsapat, amely továbbra is a Balaton Bútor nevét viseli. A kék-fehérek két játékossal erősítettek is, de a keretük még nem végleges.

A Magyar Kupa-címvédő Balaton Bútor FC Veszprém az elmúlt héten már ismertette a keretében történt eddigi változásokat. Négy játékos távozott a gárdából a nyáron: a spanyol Toni Montero Romániába, Bencsik Roland Kecskemétre, Tar Tamás Tihanyba igazolt, míg Bognár Péter visszavonult a sportágtól.

Érkezők tekintetében két játékost mutatott be a klub: a brazil Serginho Paulista személyében BL-győztes játékos érkezett a bakonyi megyeszékhelyre. A 31 éves futsalos a spanyol sztárcsapattal, az Inter Movistarral bajnoki címet és Szuperkupát is nyert, de megfordult Oroszországban, Portugáliában, Japánban és Kínában is.

Dorogi Benjamin révén pedig fiatal magyar játékos érkezett, aki alapembernek számított a korosztályos válogatottak mezőnyében. A tizenkilenc éves futsalos egyébként Dunaújvárosból távozott, ahol az elmúlt idényben végig a felnőtt csapatot erősítette. A Balaton Bútor FCV kerete ugyanakkor még nem végleges.

Igaz, az egyesület a héten hosszabbításokat jelentett be közösségi oldalán, nincs kizárva, hogy a közeljövőben újabb játékos érkezéséről is beszámolnak a veszprémiek. Akik a válogatottban alapembernek számító Pál Patrik és Rutai Balázs mellett Fridrich Dáviddal és a kapus Spandler Mátyással is 2024-ig hosszabbítottak.