Ismét streetball verseny

A 2003-ban útjára indult versenysorozat helyszíne ebben az évben ismét a Táncsics Mihály Szakközépiskola szabadtéri pályája. Aki szeret kosarazni, és kedvet érez arra, hogy részt vegyen ezen a rendhagyó sporteseményen, annak nem kell mást tennie, mint jelentkezni a versenyre,
ahol a résztvevők a 4-4 elleni egész pályás mérkőzéseken túl, többek között a Zensah 3 pontos dobóversenyen és a Basketball World 1-1 elleni bajnokságban is megmutathatják tudásukat.

A győztes csapat nemcsak a veszprémi forduló legjobbja lesz, hanem bejut az augusztusi siófoki országos döntőbe is, ahol különleges nyeremények várnak a bajnokra.
Gyertek el minél többen, hiszen a streetball verseny, a hip-hop zene és a jó hangulat mellett grillsütés is várja a rendezvényre látogatókat.

HOOPS STARZ STREETBALL TOUR 2010

Június 26. – Veszprém

Helyszín: Táncsics Mihály Szakközépiskola Szakiskola és Kollégium, (Veszprém, 8200 Eötvös K. u.1.)

Esőhelyszín: Pannon Egyetem tornacsarnok, (Veszprém, 8200 Egyetem u. 10.)

Kezdés: 11:00

Kiemelt program

A veszprémi rendezvényünkön tovább szeretnénk vinni azt a pár hónapja életre hívott kezdeményezést, amely során a város kiváló sportolói, a kulturális élet közszereplői, valamint a média meghatározó személyiségei csapnak össze egy barátságos mérkőzés keretein belül.

Egészpályás 4 On 4 Bajnokság

A nyári fordulókban hagyományosnak számító egész pályás (4-4 ellen) versengés győztesei
jogot szereznek arra, hogy a nyári turné országos döntőjén ingyenesen nevezhessenek.
Az augusztus 8-i döntőn a csaták az értékes nyereményekért, és az Ország Legjobb Streetball Csapata címért folynak.

Basketball World 1 On 1 Bajnokság

Az egészpályás játékhoz hasonlóan itt is bekerül a nyári döntőbe a győztes. A Basketball World által támogatott 1 On 1 Bajnokságon, a győztesen kívül a második helyezett is értékes tárgyjutalomban részesül. Ezen kívül minden állomáson pénzjutalomban is részesülnek a győztesek, hiszen a nevezési díj teljes összegét megkapja az első helyezett.

Zensah 3 pontos dobóverseny

A sport kompressziós termékekkel foglalkozó Zensah cég magyarországi ága nagy hangsúlyt fektet a sportolók egészségére és a sportolás utáni regenerációra. A Hoops Starz Streetball Tour 2010 résztvevői ezúttal megismerkedhetnek a minőségi anyagból készült, orvosilag igazolt kompressziós sportkiegészítőkkel. A Zensah 3 pontos dobóverseny győztese pedig, egy Zensah arm sleeve-t nyer.

Da Move Kosárlabda Freestyle Verseny

A freestyle verseny győztesei a nyári fordulókból bejutnak a 2010. augusztusi
Országos Freestyle Versenybe. Itt a győztes jutalma, hogy elutazhat egy hétre Olaszországba, Milánóba a Da Move-hoz, ahol garantáltan felejthetetlen élményben lesz része.
Minden alkalommal háromtagú zsűri figyeli a gyorsaságot, a folyamatosságot, a labdakezelést, és a pontos kivitelezést. Minderre 45 másodpercük lesz a versenyzőknek.

A versenyek győztesei okleveleket és érmeket kapnak, valamint bejutnak a 2010-es Hoops Starz Streetball Tour döntőjébe, amelyre augusztus 7-8-án kerül sor Siófokon.

A 4 On 4 Bajnokságra a nevezés három lépcsős, aki nem teljesíti a nevezés feltételeit, az nem vehet részt a versenyen!

1., A nevezéseket 2010. június 24-én éjfélig lehet leadni az alábbi elérhetőségeken.
2., A nevezés véglegesítése a nevezési díjak befizetésével történik, amit Az Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület bankszámlaszámára fizethettek be, legkésőbb 2010. június 24-én éjfélig.
3., Mindenki, aki időben nevezett, és befizette a nevezési díjat, akkor vehet részt a versenyen, ha megtiszteli a játékostársait és a rendezőket azzal, hogy időben érkezik a verseny helyszínére, ahol a csapatkapitány aláírásával fogadja el a Hoops Starz Streetball Tour 2010 játékszabályait. A helyszínre érkezés a kezdés előtt 15 perccel!

A 4 On 4 Bajnokságban a nevező csapatok létszáma limitált, vagyis összesen 16 csapat nevezését tudjuk elfogadni. Ezért kérünk mindenkit, hogy időben nevezzen!

Nevezési díj: 1.000 Ft/fő

Minden nevező egyedi tervezésű Hoops Starz emblémájú pólót kap. Csak a megfelelő számú nevező esetén tudjuk biztosítani a pólókat. Amennyiben ez nem valósul meg, úgy a győztes csapat részesül a nevezési díjakból.

A győztesek tárgynyereményben részesülnek, oklevelet és érmeket kapnak, valamint meghívást nyernek a HOOPS STARZ STREETBAL TOUR 2010 döntőjére, amelyre Siófokon kerül sor 2010. augusztus 7-8-án.

nevezni lehet

Kindler Krisztián (Shark)
Tel.: 20/399-6198
Msn: the_shark_33@hotmail.com
Email: info@hoopsstarz.hu

Timár Csaba (concrete)
Tel.: 30/524-5959
Msn: beton139@hotmail.com
Email: info@hoopsstarz.hu

Akik csapatban neveznek, azoknak a következő adatok megadása kötelező:
- A csapat neve
- A csapattagok nevei, és email elérhetőségei
- A csapatkapitány telefonszáma

Aki csapatban nevezett, annak minden egyéb versenyen ingyenes a részvétel, kivéve a Basketball World 1 On 1 Bajnokságot, amire 200 Ft/fő a nevezési díj. Aki nem csapatban nevezett, annak minden ügyességi versenyen való részvétel 200 Ft/fő/versenyszám.

Az Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület bankszámlaszáma:

Számlavezető bank:
Forrás Takarékszövetkezet
8200 Veszprém, Budapest út 16.
Számlaszám: 72900051-10502321

A nevezési díjakat - egyéb költség nélkül - a Quaestor fiókhálózataiban is befizethetitek.
http://www.forrastksz.hu/elerhetosegek

A közlemény rovatba feltétlenül tüntessétek fel a csapat nevét, és a szombati versenyre hozzátok magatokkal a befizetésről szóló papírt.

Az Egészpályás 4 On 4 Bajnokságra a helyszínen nevezés nincs!

Megközelíthetőség:

Táncsics Mihály Szakközépiskola
Szakiskola és Kollégium
(Veszprém, 8200 Eötvös K. u.1.)

A buszpályaudvartól a vasút felé a 2-es vagy 4-es busszal (első megálló) vagy a vasútállomástól szintén a 2-es járattal (ötödik megálló). Amúgy a buszpályaudvartól a pálya 5 percnyi járásra van.

Szállást a Táncsics Szakközépiskola és Kollégiumban tudunk biztosítani.
Árak: 1.700 Ft/fő/éjszaka 18 év alatt, 2.080. Ft/fő/éjszaka 18 év felett.

Szállás ügyben a következő elérhetőségen tudtok érdeklődni:

Kindler Krisztián (Shark)
Tel.: 20/399-6198
Msn: the_shark_33@hotmail.com
Email: hoopsstarz@hotmail.com

A nevezés további részleteit, a játékszabályt, a fontos információkat, és a legfrissebb híreket a www.hoopsstarz.hu weboldalon találod.

After the party is the Afterparty

Akinek napközben bejöttek a streetballon hallott hip-hop ütemek, azt nagy szeretettel várjuk a Dörgicse Borozóba, ahol este 10 órától indul az afterparty. A Street Flow Hip-Hop Club címen futó program különlegessége, hogy ezúttal három zenei formáció teszi tiszteletét képletesen a bulin.

Az Army of the Pharaohs, a Jedi Mind Tricks és a Demigodz legemlékezetesebb felvételei pörögnek a hangszórókból. Érdemes eljönnie annak is, aki még nem volt ilyen hip-hop buliban, hiszen itt a társaság legalább annyira meghatározó, mint maguk a zenék. Lesz még ezen kívül tombola, kifejezetten az AOTP, a JMT, és a Demigodz munkásságával kapcsolatos kvízjáték, és egyéb meglepetés is a Street Flow rendezvényen. Az este folyamán concrete felel a minőségi hip-hop zenékért.

Helyszín: Dörgicse Borozó (Veszprém, Jutasi út 59.)
A hip-hop zenékért felelős: concrete
Kezdés: 22:00 óra
Belépő: 400 Ft

Real Streetball & Hip-Hop
www.hoopsstarz.hu
...concrete & Shark