Veretlen juniorok

A Man at Work VRC junior csapata szettveszteség nélkül zárta a hazai rendezésű tornát, legyőzve a PTE-t és a Győrt is.

A felnőtt csapatnak hétvégén nem volt dolga, ám a junioroknál a harmadik fordulót rendezték, ezúttal Veszprémben, a Lovassy Gimnáziumban. A pécsi első és győri második fordulóhoz hasonlóan itthon is veretlen maradt a Man at Work Veszprémi RC. Sajnos a Dorog csapata nem érkezett meg, így a fiúk csak Pécs és Győr csapatával mérték össze tudásukat.

A veszprémiek magabiztos teljesítménnyel, helyenként azért döcögő játékkal nyerték meg meccseiket, de egyszer sem volt veszélyben a győzelmük. Sok nyitásrontás még jellemzi a juniorok játékát, ám több esetben a hosszú labdamenetek után, szép mezőnymunkával szépítettek a fiúk. Sérülés miatt Széll Dániel csak az első meccsen játszott, a másodikon már átszervezett csapatban Garamvölgyi Olivér feladóból szélső ütő helyre került, őt öccse Armand helyettesítette, aki nagyon ügyesen oldotta meg feladatát, néha ugyan hibázott, de összességében jól irányított. Jó teljesítményt nyújtott Garamvölgyi Olivér mint szélsőütő, valamint a felnőtt csapat két alapembere, Myszöglád Dániel és Kráml Szilveszter is hozta a tőlük elvárt jó játékot.

eredmények

Man az Work Veszprémi RC - PTE-Peac 3:0

Man az Work Veszprémi RC - Dorogi SE 3:0

Man az Work Veszprémi RC- Győri RC 3:0

Man at Work VRC junior csapata: Myszöglád Dániel, Garamvölgyi Olivér, Saitz Balázs, Sándor Csobán, Széll Dániel, Dordzsceren Csingisz, Garamvölgyi Armand

csapatvezető: Tóth Tibor

Forrás: veszpremvolley.hu