Hoops Starz Streetball 2012

Streetball, hip-hop és jó hangulat, ezek jellemzik a Hoops Starz rendezvényt, melyet szombaton rendeznek a Pannon Egyetem tornacsarnokában.

A veszprémi Hoops Starz-ra nemcsak a helyi és környékbeli kosarasokat várjuk, hanem mindenkit, aki szeret mozogni, kedveli a hip-hop zenét, és szívesen eltölt egy izgalmas napot a streetball jegyében. A hagyományos 4-4 elleni egész pályás mérkőzéseken kívül a 3 pontos dobóversenyen és a Basketball World 1-1 elleni bajnokságban is összemérhetik tudásukat a résztvevők, akik közül a legjobbak továbbjutnak a nyári veszprémi rendezvényre.

Egészpályás 4 On 4 Bajnokság

Rendhagyó módon, a január 28-i veszprémi egész pályás (4-4 ellen) streetball verseny győztes csapata bejut a Hoops Starz Streetball 2012-es döntőjébe. A júliusi siófoki döntőn a csaták a koszovói Streetball Europe 2012-es versenyen való részvételért, és egyéb értékes nyereményekért folynak majd.

Basketball World 1 On 1 Bajnokság

A Basketball World által támogatott 1 On 1 Bajnokságon, a győztesen kívül a második helyezett is értékes tárgyjutalomban részesül. Ezen kívül minden állomáson pénzjutalomban is részesülnek a győztesek, hiszen a nevezési díj teljes összegét megkapja az első helyezett.

3 pontos dobóverseny

A 3 pontos dobóversenyen három különböző helyről kell 5-5-5 labdát a gyűrűbe juttatni. Időkorlát nincsen. Minden helyről az utolsó labda két pontot ér, a többi egyet.

Backstage Kiejtő verseny

A Kiejtő, vagy más néven Király elnevezésű játékban a résztvevők a bűntető vonalnál sorakoznak fel, egymás mögött. A két labdával játszott játéknál a lényeg, hogy ejtsd ki az előtted álló játékost, ha nem vagy elég ügyes vagy gyors téged ejtenek ki.

Valamennyi versenyszám győztese oklevelet és érmet kap.

nevezésről

Január 28-a (szombat):
Kezdés: 10:00

- Egészpályás 4 On 4 Bajnokság
- Basketball World 1 On 1 Bajnokság
- 3 pontos dobóverseny
- Backstage Kiejtő verseny

További tervezett programok:
- Zsákolóverseny
- Félpályás dobóverseny
- Kosárlabda freestyle bemutató

+ a legkiválóbb hip-hop zenék concrete-től

A nevezésről:

A 4 On 4 Bajnokságra a nevezés három lépcsős!

1., A nevezéseket 2012. január 26-án éjfélig lehet leadni az alábbi elérhetőségeken.
2., A nevezés véglegesítése a nevezési díjak befizetésével történik, amit Az Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület bankszámlaszámára fizethettek be, legkésőbb 2012. január 26-án éjfélig.
3., Mindenki, aki időben nevezett, és befizette a nevezési díjat, akkor vehet részt a versenyen, ha megtiszteli a játékostársait és a rendezőket azzal, hogy időben érkezik a verseny helyszínére, ahol a csapatkapitány aláírásával fogadja el a Hoops Starz Streetball 2012 játékszabályait. A helyszínre érkezés a kezdés előtt 30 perccel!

A 4 On 4 Bajnokságban a nevező csapatok létszáma limitált. Ezért kérünk mindenkit, hogy időben nevezzen!

Nevezési díj: 500 Ft/fő

Nevezni lehet:

Kindler Krisztián (Shark)
Tel.: 20/399-6198
Msn: the_shark_33@hotmail.com
Email: info@hoopsstarz.hu

Akik csapatban neveznek, azoknak kötelező a következő adatok megadása:
- A csapat neve
- A csapattagok nevei, és email elérhetőségei
- A csapatkapitány telefonszáma

Aki csapatban nevezett, annak minden egyéb versenyen ingyenes a részvétel, kivéve a Basketball World 1 On 1 Bajnokságot, amire 200 Ft/fő a nevezési díj. Aki nem csapatban nevezett, annak minden ügyességi versenyen való részvétel 200 Ft/fő/versenyszám.

Az Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület bankszámlaszáma:

Számlavezető bank:
Forrás Takarékszövetkezet
8200 Veszprém, Budapest út 16.
Számlaszám: 72900051-10502321

A nevezési díjakat - egyéb költség nélkül - a Quaestor fiókhálózataiban is befizethetitek.
http://www.forrastksz.hu/elerhetosegek

A közlemény rovatba feltétlenül tüntessétek fel a csapat nevét, és a szombati versenyre hozzátok magatokkal a befizetésről szóló papírt.

Az Egészpályás 4 On 4 Bajnokságra a helyszínen nevezés nincs!

FIGYELEM!
A 4 On 4 Bajnokságra jelentkezők közül minden 10. csapat ingyenesen nevezhet. A szerencsés csapat(ok) névsorát január 27-én hozzuk nyilvánosságra.

Megközelíthetőség:

Veszprém - Pannon Egyetem tornacsarnok
(Veszprém, Egyetem u. 10. Tel.: 88/624-000.)
www.uni-pannon.hu

A buszpályaudvartól a 4-es busszal (negyedik megálló) vagy a vasútállomástól szintén a 4-es járattal (tizedik). Amúgy a buszpályaudvartól a pálya 10-15 percnyi járásra van.

Szállás ügyben a következő elérhetőségen tudtok érdeklődni:

Kindler Krisztián (Shark)
Tel.: 20/399-6198
Msn: the_shark_33@hotmail.com
Email: info@hoopsstarz.hu