Hibátlanul az élen a VEHIR-VESC!

Szezonbeli negyedik bajnokiján is begyűjtötte a három pontot a VEHIR-VESC gárdája, így az élre ugrottak a női röplabda NB I-ben.

A sereghajtó UTE U21 elleni összecsapást is végig kontrollálták Tumpech Ádám tanítványai. Az első szettben csak 5-5-ig tudták tartani a lépést a fővárosiak a házigazdákkal, és hiába kezdték valamelyest jobban a második játszmát a lila-fehérek, a játékrész közepén már 18-9-re vezetett a VESC! Sólyomvári Evelinék természetesen ezután sem lassítottak, így könnyedén megduplázták az előnyüket. A harmadik felvonásban több alapember is pihenőt kapott a hazaiaknál, a játék képe azonban így sem változott.

A veszprémiek újabb győzelmet könyvelhettek el a bajnokságban, a 3:0-ás siker pedig egyben azt is jelenti, hogy vesztett pontokat tekintve a legjobban állnak a bajnokságban.

Tumpech Ádám: A mérkőzést nagyon álmosan kezdtük, ami az egész meccset jellemezte. Helyenként túlzottan kényelmesen játszottunk, de a lényeg most az, hogy szettveszteség nélkül begyűjtöttük a pontokat! A kritikus pontokon a jövő héten tovább dolgozunk és építkezünk tovább abba az irányba, amerre a szezon elején elindultunk.

Női röplabda NB I 4. forduló
VEHIR-VESC – UTE U21 3:0 (18, 17, 16)
Veszprém, 110 néző. Vezette: Bibók, Hanuska.
VESC: Deli 3, Araújo 11, Sevinger 9, Sólyomvári 11, Richards 14, Bozsó 6. Csere: Bődi, Tóth (liberók), Piltman 2, Kovács 1, Szalczinger. Vezetőedző: Tumpech Ádám. Másodedző: Fehér Tibor.
UTE U21: Báder 6, Riesz 14, Szatmári 3, Butor 1, Kállai 1, Rádosi 5. Csere: Pusztai (liberó), Honti-Majoros 2, Vas, Győr, Csereklye 3, Rácz 2. Vezetőedző: Selmeczi Zsuzsanna. Másodedző: Karóczi Szabolcs.