Bécsi Nikoletta két kitüntetést is átvehetett

Edzésen kapta meg a 2020-as és 2021-es városi elismerését Bécsi Nikoletta taekwondo versenyző. Mestere, Vajky László szintén kitüntetésben részesült.

Bécsi Nikoletta, a Padányi TKD Veszprém versenyzője 2020-ban az év sportolója lett a megyeszékhelyen felnőtt női kategóriában, 2021-ben pedig második helyezést ért el. A koronavírus-járvány megakadályozta az ünnepségek megrendezését, így a díjak most találtak gazdára. Méghozzá rendhagyó módon.

Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő ellátogattak a Padányi TKD edzésére. Munka közben lepték meg Nikit, így élőképet kaptak az Európa-, és világbajnok versenyző tevékenységéről.


Fotó: Padányi TKD

Nagy meglepetés volt a klasszis taekwondos számára, mivel edzőjén, Vajky Lászlón kívül senki nem tudott a látogatásról. Így Niki meghatódva vette át az elmúlt évek elismerő díjait mesterével együtt.

Az eseményen ezután az utánpótlás mutatta meg mit tud, a több korosztályban is kimagasló eredményeket hozó fiatalok tartottak egy rövid bemutatót favorit számaikból.