Öt edzőmeccset játszik a HOYA

Megkezdte a felkészülést a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a 2020/21-es szezonra. A Baksa Szabolcs vezetőedző által irányított együttes a közeljövőben öt edzőmérkőzést fog játszani.

Az első ilyen jellegű találkozó augusztus 25-én, kedden, 17:30-tól kerül megrendezésre, hazai pályán, azaz a Vetési Albert Gimnáziumban, ahol az Agrofeed SZE Győri KC lesz az ellenfél.

Ezután az Egis Körmend U20-as gárdáját fogadja a Veszprém augusztus 29-én, szombaton, változatlan helyszínen és szintén 17:30-as kezdéssel.

A harmadik mérkőzésre ugyancsak itthon kerül majd sor, méghozzá szeptember 2-án 17:30-tól, amikor is az „A” csoportos Alba Fehérvár lesz az ellenfél. Ez a találkozó a vendégek kérésére zártkapus lesz.

Az utolsó két megmérettetés a fővárosban lesz, a Budapesti Honvéd szervezte VIII. Gyurasits István Emléktorna keretein belül. Itt először szeptember 8-án, 19:15-kor lép pályára a bakonyi alakulat a MAFC ellen. A másnapi találkozó pontos kezdési ideje és az ellenfél kiléte a torna első összecsapásainak kimenetelétől függ.

Belépési rend a mérkőzésekre:

"Várjuk szurkolóinkat a felkészülési mérkőzéseinkre, a Fehérvár elleni meccs kivételével! A belépés ingyenes.
 
Kérünk Mindenkit, hogy lehetőség szerint tartsa meg mind beléptetéskor, mind a lelátón helyet foglalva a szükséges 1,5 méteres távolságot a szurkolótársától, és használja a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Javasolt továbbá a maszk viselése.
 
Hangsúlyozottan kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, lázas, influenzaszerű tünetei vannak, esetleg ízlelését vagy szaglását elveszítette, az semmiképpen se jöjjön el a mérkőzésre és ne veszélyeztesse a többi szurkoló, valamint a sportolók egészségét és az adott találkozó biztonságos lebonyolítását!"