Gyenge játékkal vereség a Liga Kupában

A Telekom Veszprém U21-es csapata gyenge játékkal kikapott a Rába-parti alakulat ellen a Liga Kupa második fordulójában.

IMG_7472
Képgaléria a cikk végén

Gyors támadásokkal, jó védekezéssel elléptek a bakonyiak 4:1-re majd 5:2-re is. Ezután egalizáltak a vendégek, sőt át is vették a vezetést. Fej-fej mellett haladtak a felek, aztán sikerült 1-2 gólos előnyt kialakítani, de a szívós győri alakulat folyamatosan ledolgozta a hátrányt.  A félidő utolsó perceiben mégis a hazai alakulat vonulhatott két gólos előnnyel pihenőre. Ekkor még semmi jel nem utalt arra, hogy sima vendég győzelem lesz a Liga Kupában.

IMG_7627

A második 30 percre is ugyanazzal az elánnal vetették bele magukat a csapatok, sajnos hazai oldalon rendkívül sok technikai hiba, rontott lövés volt jellemző. Ezt kihasználta a Győr, és a félidő derekára 2-3-4 góllal vezetett és ezt meg is tartotta, kimagasló kapusteljesítményének és taktikus támadójátékának köszönhetően.

IMG_7651

A hétközi Tatai AC elleni mérkőzés jó játéknának a mai estén nyoma sem volt, hosszú még a szezon, egyéni és csapat szinten is ennél sokkal több kell.

IMG_7479

Gulyás Péter, vezetőedző: Ilyen gyenge játék megengedhetetlen egyénileg és csapat szinten is. Meg kell találnunk a saját utunkat és azon haladni a szezon során.

Telekom Veszprém U21 - AGROFEED ETO-SZESE 28:34 (15:13)
Telekom Veszprém U21: Palasics (kapus), Bakos (2), Szrnka (2), Dörnyei (-), Csányi (-), Gombai (-), Hornyák (5),  Szuharev (2), Szűcs (3), Dobi (3), Melnyicsuk (2), Bodor (1), Ilic (8)
Vezetőedző: Gulyás Péter
Másodedző: Momir Ilic
Gyúró: Kapás Gergő

AGROFEED ETO-SZESE legjobb góllövői: Paár 8 gól, Lakosy 7 gól