Hajrá Veszprém! Elindultunk!

Veszprémben rendkívül színes a sportélet. Legyen az csapatsport vagy egyéni, mindenki megtalálja a szívéhez közel állót, ami nem csoda, hiszen a veszprémi sportot nagyon lehet szeretni. Vannak kis és nagy egyesületek, de egyvalami közös bennük: mindenki a maximumra törekszik. Sokszor erőn felül teljesítenek, amivel rendszerint meghálálják szurkolóik bizalmát.

Sportbarát portálunk azért jött létre, hogy egy közösséggé kovácsolja a sportszerető veszprémi embereket, és még szorosabbá fűzze a kapcsolatot a sportegyesületek és a szurkolók között. Arra törekszünk, hogy aki ellátogat oldalunkra, naprakészen megtaláljon egy helyen mindent, ami a királynék városának sportéletében történik. Állunk az egyesületek rendelkezésére, működjünk együtt minél hatékonyabban!

Cikkeinkhez várjuk a hozzászólásokat, kérjük, tartózkodjanak a politikai, vallási, etnikai megnyilvánulásoktól, ezek maradjanak a pályán kívül, szóljon a mi portálunk csak a sportról! Oldalunkkal kapcsolatban szívesen fogadjuk az építő jellegű kritikákat is.

Jelenleg tesztverzióban működik az oldal, néhány funkció csak később lesz teljes. Hamarosan felkerülnek a részletes tabellák, az eseménynaptár és az egyesületeinket bemutató profiloldalak is. Reméljük, hogy mindenki örömét leli oldalunk böngészésében!

Egyesületeinknek sok sikert, olvasóinknak kellemes időtöltést kívánunk!

Hajráveszprém.hu csapat

További cikkek