Idegtépő győzelem a megyei rangadón

Feszült hangulatú, izgalmas mérkőzésen nyert az MKB-MVM Veszprém II csapata a megyei rivális Balatonfüredi KSE II ellen.

A Veszprém kezdett jobban a 6. percben már 4-0-ra is vezettek, a vendégek edzője időt is kért. A 12. percben már felzárkózott a Füred 6-4-re, majd Gyene Norbert és Ligetvári szórta a gólokat a Balaton-partiak kapujába (20. perc, 11:6). Kisék Máté szenzációsan, fontos pillanatokban védett a kapuban, végül a félidőre három góllal vezetett Csoknyai István csapata (14:11).

A második játékrészben a hazaiak elfáradtak, a fürediek pedig kihasználták a lehetőséget a felzárkózásra, a 46. percben már egyenlítettek a vendégek 20:20-ra. A bakonyiak a mérkőzés végéig egy-két gólos előnyt tudták tartani, az utolsó másodpercekben a fürediek támadását Kisék Máté kivédte 28:27. Ezzel a győzelemmel az MKB-MVM Veszprém II továbbra is a tabella élén áll hat forduló után.

 MKB-MVM Veszprém II. - Balatonfüredi KSE II. 28:27 (14:11)

Veszprém: Kisék Máté, Borbély Ádám (kapusok), Gulás Máté 1, Szeitl László 4, Horvácki Márió 1, Vizes Patrik 5/4, Pásztor Máté, Zakics Bence 2, Kanczel Ottó, Gyene Norbert 7, Pócz Nagy Dániel, Bujdosó Bendegúz 1/1, Priczel Bence, Bonyhádi Tibor, Horváth Dániel 1, Ligetvári Patrik 6
Vezetőedző: Csoknyai István

Balatonfüred: Kakas Tivadar, Árki Roland (kapusok), Lestál Martin, Vasvári Ádám 3, Törteli Koppány 6, Németh Balázs 3, Csóka Balázs 1, Győri Mátyás 6/1, Mátó István, Nemes Richárd, Pordán Gábor 3, Bujtár Ádám 5/2, Pethő Ákos, Csillag Richárd, Keresztes Péter, Csépányi Gergő
Vezetőedző: György László

Hétméteresek: 5/5, illetve 5/3
Kiállítások: 10 perc, illetve 10 perc

4

Képgaléria