Közgyűlést tartott a VEDAC

A 2010. évi beszámoló elfogadása mellett díjazták a klub elmúlt két évének kiemelkedő teljesítményeit.

A Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) 2010. év munkájáról, eredményeiről és gazdálkodásáról Göttlinger László elnök számolt be, melyet a küldöttközgyűlés egy tartózkodás mellett, egyhangúan elfogadott.


Fotó: Mátyus Tamás

A további napirendi pontokat Németh Attila ügyvezető igazgató terjesztette elő. A kiemelten közhasznú státusz megszerzése érdekében a küldöttek módosították az egyesület alapszabályát, és módosították a tagok által fizetendő tagdíj összegét is. A tanévhez igazodva, szeptembertől 1600 Ft helyett 2000 Ft-ot kell fizetniük a tagoknak, mely összeg a nyújtott szolgáltatáshoz és a városban elérhető sportolási lehetőségek költségéhez viszonyítva még mindig rendkívül kedvező. A személyi ügyek lekerültek a napirendről, így elnökségi tagokat a következő közgyűlésen fognak választani a küldöttek.


Orbán Éva, Tóth Lívia és Göttlinger László

A hivatalos ügyek megtárgyalását követően elérkezett a közgyűlés ünnepélyes része. Az elmúlt két év legeredményesebb sportolóinak listája meglehetősen hosszú volt, ami jelzi, hogy remek időszakot zárt a VEDAC. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Némedi Lajos alpolgármester, aki a díjak átadásában is közreműködött. Elsőként a VEDAC edzőinek munkáját ismerték el, majd következtek a hazai és nemzetközi szinten kiemelkedő eredményeket elért sportolók díjazása. Göttlinger László elnök és Csik Ferenc elnökségi tag is elismerően gratulált a legjobb versenyzőknek.