Megújult a Tanácsterem

Közösségi összefogással megújult és új funkcióval bővült a Veszprémi Városi Stadion Tanácsterme, ahol új otthonra talált a VEDAC Darts Szakosztálya.

A sportlétesítmény bérlőinek és az üzemeltető VKSZ Zrt. közös gondolkodását tettek követték, támogatók és önkéntesek bevonásával megújult a korábban is közösségi térként szolgáló Tanácsterem. Festés, villanyszerelés, burkolat- és árnyékoló csere szerepelt a felújítási munkálatok között, valamint öt darab darts tábla került fel a terem egyik falára, melynek köszönhetően a VEDAC Darts Szakosztálya rendszeres edzéseket és versenyeket tud tartani.


A VEDAC darts csapata

A VEDAC mellett a Veszprém Vármegyei Kézilabda Szövetség, az MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatósága és a Dobogó büfét üzemeltető C-edge Kft. vállalta a felújítás oroszlánrészét, de több magánszemély – Oláh Mátyás és Petróczi Péter – is támogatta a projektet, a villanyszerelést Perényi András végezte.

A Tanácsterem megőrzi eredeti funkcióját, a jövőben is közgyűlések, értekezletek, oktatások, tanácskozások helyszíne lesz, a VEDAC dartsosai pedig rendszeres programjaikkal töltik meg a termet.