Hári Levente Győrben folytatja

Az idény végén a kézilabda NB I-től búcsúzó Fejér-B.Á.L. Veszprém szélsője, Hári Levente a másodosztály idei bajnoka, a feljutó Győri ETO–UNI FKC színeiben folytatja pályafutását.

Hári Levente meghatározó játékosa volt a Fejér-B.Á.L. Veszprémnek. Szinte minden évben 100 gól felett zárta a bajnokságokat. A négy élvonalbeli szezon alatt 146 alkalommal húzta magára az Éles-mezt. 2019/2020-as szezonban kiharcolta a csapattal az élvonalba való feljutást, és az NB I-ben is részese volt az elmúlt négy szezon minden fontos pillanatának.

A csapattal óriási sikert értek el, amikor a Magyar Kupa ezüstérem megnyerésével szerepelhettek az Európa-ligában.


Fotó: archív

Levente mind a 12 kupa mérkőzésünkön keretben volt, ő szerezte a francia Chambery elleni selejtező mérkőzésen, a csapat első nemzetközi gólját, és összesen 22 gólig jutott Európa sztárcsapataival szemben.

Éles József, a Fejér-B.Á.L. Veszprém igazgatója gyermekkorától végigkísérte Levi pályafutását, aki kettős érzésekkel nyilatkozott a játékosról: „Nem akarom azt mondani, hogy sajnálom, hogy elmegy, miközben örülök Levi sikerének, és a Győr megkeresésének, és annak hogy továbbra is NB I-es csapatnál folytathatja. Levit kicsi kora óta ismerem, nagyon megdolgozott a sikerért, nagyon hasznos tagja volt a csapatnak. A szülőkkel is végig megmaradt a kölcsönös bizalom és a tisztelet. Külön örülök annak is, hogy Győrben nem lesz messze, természetesen továbbra is figyelemmel fogjuk kísérni a pályafutását. Levente egy pozitív beállítottságú gyerek, aki ha egy kicsit még hozzátesz védekezésben és fegyelemben, sokkal magasabb szintre is eljuthat majd játékosként.”