Legfrissebb híreink

További híreink

Matt Hall győzött Zamárdiban, Sonka vezet összetettben
Az ausztrál Matt Hall nyerte a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő versenysorozat magyarországi futamát vasárnap Zamárdiban. A címvédő cseh Martin Sonka negyedik lett, és ezzel átvette a vezetést az összetettben.
Bútorék győztek, Vinczéék kiestek
A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős nyerte a vasárnap rendezett Veszprém-ralit, az országos bajnokság negyedik fordulóját. Az összetettben élen álló Vincze Ferenc, Bacigál Igor duó a második gyorsasági szakaszon feladni kényszerült a viadalt.
Kerékpárverseny a veszprémi várban
Közel száz bringás érkezett a Veszprémi Óváros térre 2018. október 6-án, hogy a tavalyi év után idén is az ország legszebb díszletének használja a veszprémi várat.
Ismét beveszik a veszprémi várat a bringások!
2018. október 6-án szombaton újra a bringásoké a veszprémi vár. Idén már nem csak a versenyzőket várják a szervezők, hanem a veszprémi és környékbeli iskolások ingyenes kipróbálhatják magukat egy könnyített pályán a Suli futamban.
Mountain Bike Olimpiai Cross Magyar Bajnokságon bizonyítottak a veszprémi fiatalok
2 bajnoki cím, 3 ezüst és 1 bronz a jutalma a kőkemény edzésmunkának, ezzel a VKE-NELSON Pepperl+Fuchs Team a második legeredményesebb csapat lett az országos bajnokságon a mountain bike olimpiai számában.
Mintegy ezer kör a Malom-tó körül
A hétvégén rendezték a 8. DBW Tapolca Félmaratont a Balaton mellett, a barlangok és vizek városában, ahol a korábbi évekhez képest megduplázott induló létszám húzott futócipőt.
Verhetetlenek a veszprémi bringás lányok!
Nagyon kemény versenyhétvégén vannak túl a veszprémi bringások, de a várakozáson felül teljesítettek. Kezd beérni a munka?
Brutális versenyt győzött le a veszprémi csapategység
Mountain bike maraton magyar bajnokság és MTB Diákolimpia® Bajnoka címeket szereztek a veszprémi bringások.
Veszprémi női győzelem a Balaton körüli bringaversenyen - 5 óra 16 perc egy Balaton kör – a nőknek!
Amikor azt mondják, hogy a VKE-NELSON Pepperl+Fuchs Team női versenyzői átlagon felüliek, akkor azt rendre alá is támasztják a lányok és mindjárt 2 meglepetéssel is szolgáltak a hétvégén.
Csúcson tekertek a bringások
A 25. Bakony 200 teljesítménytúra – rég látott ennyi bringást a Bakony.
1 2 3 4 5 ...