Legfrissebb híreink

További híreink

A negyeddöntőkkel folytatódik a SEHA Liga sorozat
Augusztusban a negyeddöntőkkel folytatódik a férfi kézilabda SEHA Liga márciusban felfüggesztett idénye, amelyben a Telekom Veszprém is szerepel.
A második körben kapcsolódik be a Fejér-B.Á.L. Veszprém az Európa-liga küzdelmeibe
A Balatonfüredi KSE, a Fejér-B.Á.L. Veszprém és a Ferencváros képviseli a magyar színeket a férfi kézilabda Európa-liga következő idényében.
Kisorsolták a BL csoportok résztvevő csapatait
Kisorsolták a női és a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2022/2023-as szezonjának csoportjait.
Szabadkártyát kapott a Veszprém a BL-ben
A férfiaknál és a nőknél is két-két magyar csapat vehet részt a kézilabda Bajnokok Ligája következő idényében, miután a Telekom Veszprém és az FTC Rail-Cargo Hungaria is szabadkártyát kapott az európai szövetségtől (EHF).
Két olimpiai bajnokot igazol a Veszprém
Ludovic Fabregas és Hugo Descat személyében két francia olimpiai bajnok érkezik jövő nyáron a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatába.
Nagy László elégedett a Veszprém tavaszával
Nagy László sportigazgató elégedett az arany- és ezüstéremmel, valamint egy negyedik helyezéssel zárt Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának tavaszi idényével.
Lékai: nem azért jöttünk, hogy negyedikek legyünk
Lékai Máté az elveszített bronzmérkőzés után úgy fogalmazott, a Telekom Veszprém nem azért jött a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjére, hogy negyedik legyen.
A Veszprém kikapott a Kieltől a bronzmeccsen
A Telekom Veszprém 34-34-es rendes játékidőt követően hétméteresekkel kikapott a német THW Kiel csapatától a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének vasárnapi bronzmérkőzésén.
Sipos Adrián: a vereség kizárólag a mi hibánk
A beálló Sipos Adrián szerint kizárólag a Telekom Veszprém hibája, hogy 37-35-re elveszítette a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati elődöntőjét a lengyel Lomza Vive Kielcével szemben.
Momir Ilic szerint a piros lap volt a fordulópont
Momir Ilic, a Telekom Veszprém vezetőedzője szerint Blaz Blagotinsek piros lapja volt a fordulópont a lengyel Lomza Vive Kielcével szemben 37-35-re elveszített elődöntőben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjén.
1 2 3 4 5 ...