Duplázott a Lizards FT

Az U11 csapat másodjára hódította el a bajnoki kupát ellenfeleitől, 2010/2011 után ismét legyőzhetetlenek voltak a Gyíkok. A duplázás nem csak ebből a szemszögból történt, hanem a 2012/2013-as bajnokságban az U13 után az U11-es csapat is bajnok.

Első mérkőzésüket az SZPK ellen vívták, akik megizzasztották a bakonyi gárdát. Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két csapat, de a második félidőben felülkerekedtek a Gyíkok, aminek 8-5 lett a végeredménye.

A második meccsen a Váci volt az ellenfél. Ismét kemény, és szoros mérkőzésen bizonyított a Lizards. A 2x15 perc játékidőben felörölték az ellenfelet, esélyt sem adtak nekik. 8-4 lett a vége, így a mérkőzés után már biztos volt az ezüstérem!

A mindent eldöntő Diamonds elleni meccs sorsdöntő volt. Mindenki felkészült a kispadon, pályán, nézőtéren. A nagyon gyors, kemény ellenfelünk kezdett jobban. Már 3-2 is volt ellenfelünk javára, amikor jöttek a Lizards gólok. Nem törte meg semmi a veszprémi csapat lendületét. A szurkolóink folyamatosan buzdították őket a pálya mellől. Az edzők variálták a csapatot. A küzdelem egyre inkább fokozódott. A félidő végén már 5-3 volt ide.

Kis szusszanás után elkezdődött az utolsó 15 perc a bajnokságból. A gyerekeket azzal küldtük fel a pályára, hogy nagyon nehéz 15 perc lesz. Szinte 4-5 játékos játszotta végig a mérkőzést, de nem hiába. A második félidőre teljesen felőröltük ellenfelünket. Nem tudtak megújulni, mi pedig a lehető legjobbkor tudtunk a legjobban játszani. Küzdelemből, kitartásból ÖTÖS. Az előnyünk már akkora volt, hogy minden játékos pályára lépett, igaz csak egy rövid időre, de egy pillanatig átérezhette a győzelemig jutó csapat lendületét. 11-7-re nyert a Lizards Floorball Team, ezzel megszerezte a 2012/2013. Magyar Unihoki Bajnoki aranyérmet és kupát!

Eredmények, Keret

SZPK - Lizards 5-8
Vác - Lizards 4-8
Lizards - Diamonds 11-7

Csapat tagok:
Maier Péter, Tóth Péter, Trombitás Balázs, Trombitás Anna, Tótik Loretta, Kiss Csongor, Bögi Levente, Kiss Virág, Pintér Márton, Török Csongor