Továbbra is veretlenül az alsóházban

Kartalon folytatódott tovább a floorball OB3 alsóházi rájátszása, ahol a veszprémiek sima sikert könyvelhettek el a Gödöllővel szemben, a Rudas ellen már csak döntetlenre futotta.

Nehezen indult a nap. A sok lemondásnak köszönhetően végül elég volt 2 autóval útnak indulni Veszprémből. Megérkezésünk után nem maradt sok idő bemelegíteni, így a mérkőzés elejét szánta a csapat arra, hogy ráhangolódjon a floorballra. Szerencsére a vendéglátó Neumann csapata nem játszik olyan gyors játékot, amit nem lehet követni és letámadással sem zavarta a labda felhozatalát. Ennek megfelelően kicsit öregurasra sikerült a mérkőzés első fele. Összesen két sorral tudtunk végül felállni, ami a többiekhez képest még így is jónak számított. Az első sor hamarabb belerázódott a játékba, elkezdték a gólgyártást. A védelem még néha okozott izgalmas pillanatokat egy–egy elveszített labdának köszönhetően, de a támadó játék összeállt. A második sor a két végletet képviselte a korosztályokat tekintve. A védelem a két rangidősre maradt, míg támadásban a legifjabbaknak kellett bizonyítani. Meg kell valljuk, itt még nincs meg az az összhang és labdabiztosság, ami kell a jó játékhoz. Szerencsére így is gond nélkül tudtuk hozni a kötelező győzelmet.


Fotó: archív

Jött kétmérkőzésnyi pihenő a csapat nagy része számára, amiből csak edzőnk maradt ki teljesen, mivel 1-1 csapattaggal kiegészülve Ő vezette a következő mérkőzéseket. A dunaújvárosi Rudas ellen kicsit kapkodva indult a játék. Megint hibákat vétettünk a védelemben, amit viszont a sokkal aktívabban játszó ellenfél büntetett. Szerencsére a támadások építése jól működött, így végig vezethettünk a mérkőzés során. A végjátékra aztán mintha elfáradt volna a csapat fejben. Először egy óriási helyzetet hagytunk ki, majd a végső dudaszó megszólalása előtt kevesebb, mint egy másodperccel kaptunk egy gólt, amivel kiegyenlített a Rudas csapata.

Kár érte, bár, ha meg tudjuk nyerni az utolsó játéknapra maradt két mérkőzésünket a Siketek SC és a Corvinus ellen, akkor meglehet a győzelem az alsóházban.

Keret, eredmények

Keret: Orosz Tamás, Kovács Laci, Brotscholl Zoli, Totik Sanyi, Kiss Zoltán - edző, Knor Gábor, Kolossvary Dávid, Hajas Nándor, Benkő Richard, Horváth Erik, Bocsa Marcell, Kasza Balázs

Eredmények:
Siketek SC-Corvinus 2-11
NFSE Gödöllő-Lizards 0-11
Rudas FT- Siketek SC 5-6
Corvinus-NFSE Gödöllő 14-0
Lizards-Rudas FT 5-5

Forrás: trampolin.hu