Újra E.ON Családi Foci pályázat

Idén az önkormányzatok számára is nyitott a pályázat, összesen 30 millió forintra pályázhatnak a hazai futballegyesületek és önkormányzatok.

A tavaly elindított Családi Foci Program eddigi sikereire alapozva az E.ON Hungária újabb 30 millió forintos pályázatot hirdet, ezúttal az önkormányzatok számára. A Vincze Ottó labdarúgó, a program nagykövete szakmai támogatásával, valamint Puskás Ferencné védnökségével indított új pályázat a futballegyesületek mellett immár az önkormányzatoknak is segít abban, hogy minél több lehetőséget biztosítsanak a foci révén a családoknak a közös sportolásra és az együtt eltöltött szabadidőre.

A magyarországi, települési önkormányzatoknak, illetve a települési önkormányzatok tulajdonában lévő közhasznú gazdasági társaságoknak meghirdetett pályázaton összesen 15 millió Ft díjat oszt majd ki a szakmai zsűri; pályázatonként 1,5 millió forintból gazdálkodhatnak az önkormányzatok.Az egyesületeknek meghirdetett, szintén 15 millió forint összdíjazású új pályázati körben a korábbiakhoz hasonló színvonalú és tartalmú pályaműveket vár az E.ON. Itt egy-egy nyertes 3 millió forintból valósíthatja majd meg a családi foci programokat.

Az önkormányzatoknak és futballegyesületek kiírt pályázatra a vállalatcsoport december 3-ig várja a pályaműveket. További részletek az eon.hu és a veszpremsport.hu oldalon olvashatók.