Sikerrel zárult a veszprémi futsalos műtétje

A Balaton Bútor FCV csapatkapitány-helyettese, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett a házigazda Debrecen elleni hétfő esti alapszakasz mérkőzésen.

Mint ismert, a házigazda Debrecen elleni hétfő esti alapszakasz-mérkőzés félbeszakadt, miután csapatkapitány-helyettes szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. A súlyos sérülést okozó debreceni futsalost, Vass Ottót azonnali piros lappal kiállították a játékvezetők.

Boromisza Dániel a sokkos állapot következtében eszméletét vesztette, a kiérkezők mentők stabilizálták az állapotát: azonnali műtétre a debreceni kórházba szállították, ahol vezetőedzőnk régi barátja, Dr. Mikó Zoltán már várta Dani érkezését.


A helyszíni mentők diagnózisa helyesnek bizonyult

A beavatkozás még az éjszaka folyamán sikerrel megtörtént. A játékos sípcsontjába egy szöget helyeztek a térdétől egészen a bokájáig. Boromisza Dániel jelenleg a kórházban pihen, az egyesület kollégái a hét második felében fogják hazaszállítani Veszprémbe. Ahogy a szurkolók, úgy a társai is nagyon aggódtak a csapatkapitány-helyettesért, aki elárulta, ma már sikerült mosolyognia is.


Boromisza Dániel a 2021/2022-es idény további részében már biztosan nem lép pályára. Az egyesület mindenben támogatja a csapatkapitány-helyettest, akinek felépülési ideje várhatóan 6-8 hónap lesz.