Magabiztos győzelem Orosházán

Tíz nap alatt negyedik mérkőzését is megnyerte az MKB Veszprém. A bakonyiak a sereghajtó Orosháza ellen diadalmaskodtak.

 

mérkőzéstükör (Forrás: mkbveszprem.eu)

Mocsai Lajos: Az elmúlt tíz napban ez volt a negyedik mérkőzésünk, ez érződik a csapaton, annak kifejezetten örülök, hogy sérülés nélkül megúsztuk a mai meccset. A héten eleget tettünk jótékonysági céloknak, kulcsjátékosok nélkül elvertük az Eperjes BL csapatát, a mai napon pedig a játékosok frissen, szellemesen, kulturáltan játszottak a mérkőzés jelentős részében. Nagy Kornél kisebb fejsérülést szenvedett, ezért az utolsó tíz percben két beállóval játszottunk, ez volt az oka, hogy az ellenfél kissé felzárkózott. Lezárult egy szakasz a bajnokságban és a BL-ben, most mindenki megy a válogatott együtteséhez.

Füzesi Ferenc: Örülök, hogy a nézők megtöltötték a csarnokot, ebből is látszik, mennyire szeretik a csapatukat. A két klub között hagyományosan jó a kapcsolat, ez a mai meccsen is meglátszott. Úgy érzem a nézők is megkapták, amiért jöttek, néha mi is villogtunk. A Veszprém nagyon magabiztosan játszott.

Orosházi FKSE - MKB Veszprém KC 28:44 (12:23)

Orosházi FKSE: Knezevic Nikola - Balda Ákos 2, Pánczél Zoltán 3, Raffai András 1, Horváth Roland 5, Lókodi Gergő 2, Ambrus József. Csere: Herjeczki Balázs, Kovács Attila 5, Bajusz Attila 4 (1), Berta Gábor, Kardos Róbert , Gazsó Péter 1, Országh Ádám 3, Kósa Balázs 1, Milan Mazic 1.

MKB Veszprém KC: Fazekas Nándor - Iváncsik Tamás 5, Uros Vilovski 11, Laluska Balázs 2, Mirsad Terzic 3 (1), Carlos Perez 5, Iváncsik Gergő 5. Csere: Nagy Kornél 1, Evgeny Lushnikov 1, Liszkai Szilveszter, David Korazija 3, Marko Vujin 3 (1), Dejan Peric, Gulyás Péter 5.

Hétméteres: 2/1 ill. 3/2.
Kiállítás: 2 perc ill. 4 perc.