Döntetlen a Pécsi VSE otthonában

A Telekom Veszprém U21-es csapata döntetlent játszott a Pécs otthonában az NBI/B Nyugati csoport vasárnapi mérkőzésén.

Remekül kezdődött a mérkőzés, Szűcs Bence kétszer villant, 0:2-vel kezdtük a mecseki derbit. Ezután gyors gólváltás következett, de tartottuk a két gólos előnyt. (5.perc: 2:4). Ezután elérkezett egy rövidzárlat, melynek okán a házigazdák egy 7:0-ás sorozattal sokkolták a bakonyi legényeket röpke 9 perc alatt. A 20. percben zsinórban 3 Hornyák gól következett, tapadtunk a pécsiekre, sőt a 25. percre egalizáltunk, Melnyicsuk-Szuharev-Bodor trió góljaival. (25.perc: 13:13) A félidő utolsó 5 percében is koncentráltunk, így 1 gólos előnnyel mehettünk pihenőre.

A második félidőben 10 perc elteltével egy 4:0-ás sorozattal elléptünk, ekkor még semmi sem utalt arra, hogy az utolsó 15 percben 3 gólt fogunk csak szerezni. Pedig megtörtént, érthetetlen módon a "moneytime"-ban a pécsi alakulat 6 gólt szerzett és már vezetett is az 58. percben, amire egy időkérés után még Ilic Zoran válaszolt, beállítva ezzel a 24:24-es a végeredményt.

Gulyás Péter, vezetőedző: Meg kell tanulnunk egy meccset megnyerni. Rengeteg ziccert kihagytunk a mai napon. Szuharev Lev védőmunkája előremutató.

Pécsi VSE 24:24 Telekom Veszprém U21 (14:15)
Telekom Veszprém U21: Palasics, Mikler (kapusok), Bakos, Szrnka, Dörnyei, Csányi, Gombai, Hornyák 6, Melnyicsuk 1, Szuharev 1, Sisa 2, Szűcs 3, Dobi 3, Ilic 5, Bodor 3
Vezetőedző: Gulyás Péter
Másodedző: Momir Ilic
Pécsi VSE legjobb góllövői: Szabó 6, Bazsó 4