Nagy, Ilics és Mikler is meghatódva búcsúztak Veszprémtől

Nagy és Mikler is elmondta, csodálatos éveket töltöttek Veszprémben, de még ebből a szezonból is hátra van három nagyon fontos meccs és az igazán szép búcsúhoz mindet szeretnék megnyerni.

A Veszprém házigazdaként 35-24-re legyőzte a címvédő Szegedet a férfi kézilabda NB I döntőjének első, csütörtöki mérkőzésén. A szünetben még a vendégek vezettek egy góllal, de a második félidőben a hazaiak Mikler Roland bravúros védéseire alapozva 14-2-es sorozatot produkáltak és végül magabiztos győzelmet arattak.

A mérkőzés több játékos számára is különleges volt, hiszen Nagy László és Momir Ilics utolsó meccsét játszotta a Veszprém Arénában, a szezon végén mindketten visszavonulnak. Mikler Roland visszatér Szegedre, így veszprémi játékosként neki is ez volt egyelőre az utolsó találkozója hazai környezetben.

"Köszönjük a mai szurkolást, nagyon sokat kaptunk tőletek. Amennyire jókat, annyira rosszakat is, de ezek személy szerint engem mindig többre és jobbra késztettek. Köszönöm mindenkinek ezt a remek hét évet, még három győzelmet szeretnék idén, veletek együtt! Hajrá Veszprém!" - búcsúzott a szurkolóktól Nagy, utalva arra, hogy még fontos feladatok várnak rá és csapatára, hiszen a visszavágó mellett a Bajnokok Ligája Final Fourban is érdekelt a bakonyi csapat.

A közönség szűnni nem akaró "Nagy Laci! Nagy Laci!" skandálása mellett Ilics nem volt ilyen bőbeszédű, ő csak bejelentette, hogy ez volt az utolsó meccse az Arénában.

Ebben a szezonban utoljára lépett pályára Veszprémben Mikler Roland, aki könnyeivel küszködve elmondta, csodálatos öt évet töltött a csapatnál. "Egyelőre nem szeretnék még búcsúzni, hiszen előttünk van még három nagyon fontos mérkőzés. Ezeket a Veszprém Arénától messze játsszuk, így a mai meccsel, a mai győzelemmel elbúcsúzom. Köszönök mindent!" - mondta a válogatott kapus, miközben a közönség azt skandálta: Gyere vissza! Gyere vissza!