Dönts 2017 sportpillanatáról!

A veszprémi sportbarátok kilencedik alkalommal ítélhetik oda a közönségdíjat, ezúttal három mértékadó veszprémi hírportál összefogásával.

Kilencedik éve választhatja meg a sportszerető veszprémi közönség az év veszprémi sportpillanatát. A korábbi évekhez képest változást jelent, hogy egy közös szavazófelületen, három mértékadó veszprémi hírportál olvasói adhatják le a szavazataikat: a Vehirsport.hu, a Veol.hu és az ötletgazda Hajráveszprém.hu várja az olvasói voksokat.

A három híroldal szerkesztőségének tagjai állították össze a sportmenüt. Időrendi sorrendben haladva elevenítjük fel a veszprémi sportéletből azokat a mérkőzéseket, versenyeket, teljesítményeket, melyekről még bizonyára sokat fognak beszélni a veszprémi sportbarátok. A szubjektív összeállításba egyéni és csapatsportok egyaránt helyet kaptak. A végső döntés természetesen ezúttal is az olvasóké, várjuk a szavazatokat!

A szavazást 2018. február 18-én, vasárnap 16:00-kor zárjuk, a végeredményt pedig a február 21-i Sportévnyitó Ünnepségen hozzuk nyilvánosságra! 

Szavazni a cikk végén lehet!

2017. május 19.
Döntőbe jutott a Hoya Pannon Egyetem Veszprém NB I/B-s kosárlabda-együttese

A játék minden szépségét felvonultató mérkőzésen aratott magabiztos győzelmet a Hoya Pannon Egyetem Veszprém a Miskolc elleni elődöntőben. A 80:64-es siker azt jelentette, hogy nemcsak a bajnoki címért, hanem a feljutásért szállhatott harcba Mérész Csaba vezetőedző legénysége.

2017. június 4.
Minden jó, ha a vége jó

Bravúros tavaszi menetelésének köszönhetően saját kezébe tudta venni a sorsát a kiesés elől menekülő VLS Veszprém. Labdarúgó csapatunk az utolsó fordulóban szép számú közönség előtt 2-1-re verte a Komáromot, így bebiztosította NB III-as tagságát.

 

2017. június 4.
Szépen csillog a BL-bronz

A kiváló egyéni teljesítményeket felvonultató Telekom Veszprém magabiztos győzelmet aratott a Barcelona ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében, így megszerezte a legrangosabb európai klubsorozat bronzérmét.

 

2017. június 16.
Összefogás révén újult meg a gerelyhajító pálya

Veszprém város önkormányzatának és helyi vállalkozások támogatásával, valamint civil összefogás révén újította fel, majd Németh Miklós olimpiai bajnokunk közreműködésével és hazai korosztályos csúccsal avatta gerelyhajító pályáját a VEDAC.

 

2017. június 25.
Kiemelt, országos másodosztályba jutottak a VFC USE fiataljai

 A Veszprém FC USE U-17-es korosztályos labdarúgócsapata bajnoki címét követően a két körös osztályozót is sikerrel vívta meg. Tóth Gábor együttese a Siófok után a Dunaújvárosnál is jobbnak bizonyult, s ezzel nemcsak a helyi utánpótlást, hanem a megyeszékhely futballjának egészét tekintve is fontos lépést tett felfelé. A város (jelenleg NB III-as) felnőtt csapatánál kimondott cél, hogy a keretet hamarosan ismét helyi nevelésű, kötődésű játékosok alkossák. Ehhez pedig arra van szükség, hogy a fiatalok minél erősebb pontvadászatokban edződjenek.

 

2017. július 18.
Rasovszky Kristóf végérvényesen berobbant a nagyok közé

A Balaton Úszó Klub veszprémi versenyzője, Rasovszky Kristóf érett, taktikus versenyzéssel ötödik helyen csapott célba a vizes világbajnokság Balatonfüreden rendezett 10 km-es nyíltvízi úszószámában.

 

2017. október 14.
Újra két veszprémi a triatlon világbajnokságon

A hawaii ironman világbajnokságon a Veszprémi Triatlon Egylet két sportolója képviselhette városunkat. Rónaszéki Balázs a 35-39 évesek kategóriájában az előkelő huszadik helyen végzett, míg Weöres Szabolcs 51. helyen zárt a 40-44 éveseknél.

 

2017. november 19.
Ötödször is a világ tetején

Ötödik egyéni világbajnoki címét szerezte Lepsényi Boglárka a Csehországban rendezett lábtenisz-világbajnokságon. A sportág veszprémi zsenije emellett párosban és hármasban is dobogóra állhatott.

 

2017. november 27.
Értékes skalpot gyűjtöttek a futsalosok

A vendéglátó veszprémi futsalcsapat kétgólos hátrányból felállva, nagyot küzdve verte az előző kiírásban ezüstérmet szerző Dunaferrt az NB I-ben.

 

 Miután felelvenítettük a legemlékezetesebb pillanatokat, szavazz a kedvencedre!