Sportegyesületek figyelmébe!

Bemutatkozási lehetőséget biztosít a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete a SPORTOLJ VELÜNK! rendezvény keretében.

A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete sikeres pályázatának köszönhetően együttműködésre hívja a veszprémi és környéki egyesületeket a sport, a mozgás, az egészséges életmód hirdetésére, népszerűsítésére.

-

Tervek szerint 2017. augusztus 26-án (2018-as tervezett időpont: 2018.08.25.) az Erdész utcai sportkomplexum területén egész napos rendezvénnyel várjuk a partner sportegyesületeket, érdeklődőket. A SPORTOLJ VELÜNK! elnevezésű rendezvény tematikája szerint az egyesületek „sportboxokban” mutathatják be sportágukat, önmagukat, toborozhatják az új érdeklődőket. Mindemellett a felállított központi színpadon lehetőség lesz bemutatókkal, műsorral tovább népszerűsíteni az egyesületüket.

A rendezvényen a sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatos kiállítók is részt vesznek, részt vehetnek.

A rendezvény teljes szervezési, lebonyolítási költségeit a VMTTE vállalja, a sportegyesületeknek nincs más dolguk, mint jelentkezni és eljönni. A szervezők várják esetleges ötleteket, amik megvalósíthatók ezen a napon.

Érdeklődni a vmtte2009@gmail.com címen, valamint a szervezőknél, Kavalecz Gábornál
(06209130976) vagy Rajki Tamásnál (06/702020007) lehet.