Fiatal tehetséget igazolt a Balaton Bútor FCV

A Magyar Kupa-győztes Balaton Bútor FCV vezetőedzője, Fehér Zsolt szerint az ország legtehetségesebb fiatal játékosát sikerült leigazolniuk a tizennyolc esztendős Dorogi Benjamin személyében.

A héten immár második alkalommal jelentett be érkező játékost a Magyar Kupa-címvédő, bajnoki bronzérmes Balaton Bútor FC Veszprém. Kedden a klub hivatalos közösségi oldala arról adott hírt, hogy Brazília egyik legikonikusabb futsalosa érkezik Veszprémbe.

Csütörtökön pedig egy fiatal játékost is bemutattak a veszprémiek: a mindössze tizennyolc esztendős Dorogi Benjamin Dunaújvárosból helyezi át székhelyét a Bakonyba. Lapunk megkereste Fehér Zsolt vezetőedzőt, aki elismeréssel vélekedett a játékosról.

- Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy Magyarország legtehetségesebb futsalosa csatlakozott a csapatunkhoz! Évekkel ezelőtt egy utánpótlás-edzésen láttam őt először. A legszembetűnőbb az volt, ahogy hozzáért a labdához: mintha csak simogatta volna azt! Veszprémben gyönyörű jövő áll előtte!

A Balaton Bútor korábban számolt be arról, hogy négy játékosától búcsúzik: Tar Tamás, Bognár Péter, Toni Montero és Bencsik Roland veszprémi pályafutása véget ért. A kérdés már csak az, érkezik-e még játékos a bakonyiakhoz, s ha igen, magyar lesz vagy külföldi?