Győzelemmel folytatták a rájátszást

A VESC női röplabdacsapata a hosszú hétvégén Szombathelyen magabiztos játékkal 3:0-ra nyert az NBII Nyugat felsőházi rájátszás negyedik fordulójában.

Nem teljes kerettel indultak a mérkőzésre Szokolikné Kalmár Judit tanítványai, több hiányzó is volt, a célkitűzést azonban így is maximálisan teljesíteni tudták a lányok.

Az első szettben esélyt sem adtak az ellenfélnek, a második játékrészt viszont már nem sikerült ennyire simán hozni, többször is 3-4 pontos hátrányból kellett felállni, de végül 21:19-ről fordítva 21:25-re nyerték a szettet a veszprémiek.

A harmadik, s egyben utolsó szettben ismét a VESC dominált, több hosszú, kiélezett labdamenetet is sikerült pontra váltani, s végül 10 pontos különbséggel, 15:25 arányban nyerték a szettet - s vele együtt a mérkőzést is.

SZoESE – VESC 0:3 (12:25, 21:25,15:25)

A jövő héten ismét Szombathelyen vár megmérettetés a csapatra, ezúttal a Haladás ellen lépnek pályára. A szombathelyieket februárban 3:0-ra győzték le Veszprémben, s természetesen a vasi megyeszékhelyről is szeretnék elhozni a győztesnek járó pontokat.