Igazságos döntetlen a városi rangadón

Zárt kapuk mögött a másodosztályú BFKA Veszprém U22 döntetlent játszott a férfi kézilabda NB I-es Veszprémi KKFT ellen kedden este a Veszprém Arénában.

A Tombor Csaba vezette VKKFT villámrajtot vett: az NB I-es csapat hat gólos előnyt dolgozott ki. A fiatal tanítványok összekapták magukat a folytatásban, a BFKA Lukács Péter vezényletével egalizált a 25. percben, 11-11. Az utolsó öt percben kicsit ellépett a VKKFT, három góllal vezettek a félidőben, 15:18.


Képgaléria a cikk végén

A folytatásban fej-fej melletti játék zajlott. Komoly csata bontakozott ki, mindkét alakulat vezetett, de végül izgalmas véghajrában 29-29-es döntetlen született. A legvégén hiába volt kettős emberelőnyben a házigazda, a VKKFT-ének sikerül egalizálnia.

Mérkőzéstükör
Momir Ilic: Rosszul kezdtük a mérkőzést, de fokozatosan javultunk fel a mérkőzés közben. Bosszantó hibákat vétettünk, ezt a mérkőzést többször is megnyerhettük volna.  Ez csak egy felkészülési mérkőzés volt, remélem minden játékosom tanul ebből a 60 percből is. Ez a legfontosabb. Mérkőzés közben sok-sok kulcsszituáció van, támadásban és védekezésben egyaránt. Ma a hétmétereseket sem lőttük jól, sok ziccert kihagytunk. Gratulálok a srácoknak - értékelte a látottakat a BFKA Veszprém U22 vezetőedzője.
Tombor Csaba: Jól iramban fegyelmezetten kezdtük a mérkőzést, 15 percig kiválóan kezilabdaztunk. A cserejátékosok nem igazán érezték a tempót és magunkra hoztuk az ellenfelet. A második játékrészben nem tudtuk hozni az első félidei teljesítményt, sokat hibáztunk támadásban, illetve védekezésben egyaránt. Remélem minél hamarabb tanulunk belőle és minimalizálni tudjuk a hibákat. Látszik a játékosokon, hogy még nem játszottunk pihenten egy mérkőzést sem. Megyünk tovább, hiszen pénteken újabb megmérettetés vár ránk Csurgón - nyilatkozta a Veszprémi KKFT vezetőedzője.

Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia Veszprém U22 - Veszprémi KKFT 29:29 (15:18)

Képgaléria