Válogatott kapust igazolt az 1. FCV

A magyar futsalválogatott 29 éves alapembere, Sásdi Bálint a soron következő idénytől az élvonalbeli 1. Futsal Club Veszprém színeiben folytatja pályafutását. A kétszeres Magyar Kupa-győztes kapus Szombathelyről helyezi át székhelyét a királynék városába.

A center Rutai Balázs, és a szélső Fridrich Dávid után újabb érkező játékost jelentett be városunk NB I-es futsalcsapata pénteken kora délután.

Az 1. FCV hivatalos közösségi oldalán olvasható közleményben az áll, hogy a magyar futsalválogatott alapembere, Sásdi Bálint a 2020/2021-es idénytől veszprémi színekben folytatja pályafutását.

A Haladással két Magyar Kupa-elsőséget is begyűjtő 29 éves kapus Szombathelyről helyezi át székhelyét a királynék városába.

A jobblábas játékos egyébként híres arról, hogy gólszerzésben is bátran segíti társait: az elmúlt évek alatt szám szerint öt alkalommal is eredményes volt.

A bakonyiak kerete továbbra sem végleges, a közeljövőben újabb bejelentések várhatóak. A veszprémiek várhatóan július közepén kezdik meg felkészülésüket újdonsült vezetőedzőjükkel, Fehér Zsolttal a soron következő évadra.