Koronavírusos a Telekom Veszprém egyik játékosa

Miután csütörtökön az MKSZ végett vetett a bajnokságnak, a Telekom Veszprém játékosai megkapták az engedélyt a csapat vezetésétől, hogy hazatérjenek családjukhoz.

"Ezzel a lehetőséggel még nem minden játékosunk élt, több esetben komoly adminisztratív feltételekkel térhetnek csak haza. A jelenlegi helyzet alapján, nagy eséllyel csak a következő idény felkészülésének kezdetén kell visszatérniük Veszprémbe, abban az esetben kell ezt megtenniük előbb, ha mégis folytatódna a Bajnokok Ligája júniusban." - tájékoztatott a klub hivatalos oldala.

"Mielőtt a játékosok hazatértek kötelező koronavírus szűrésen kellett résztvenniük, csak a negatív eredmény után hagyhatták el az országot. Sajnos egy játékosunk eredménye pozitív lett, őt tegnap délután a családjával együtt két hétre a saját házában karantén alá helyezték. A játékos és családja teljesen tünetmentes, jól érzik magukat. Ellátásukban a Veszprémben maradt játékostársak, valamint a Klub alkalmazottai segítenek. Az érintett sportoló kérését tiszteletben tartva, nevét nem hozzuk nyilvánosságra, ezúton is mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk neki."