Nagy László: Köszönöm a szegedieknek ezt a fogadtatást

A veszprémiek a bajnoki ünneplés mellett sem felejtették el, hogy még két roppant fontos meccs vár rájuk.

A Veszprém 27-27-es döntetlent játszott a tavalyi bajnok Szeged otthonában a férfi kézilabda NB I döntőjének vasárnapi visszavágóján, így 62-51-es összesítéssel megnyerte a párharcot.

A korábbi világválogatott Nagy Lászlónak ez volt az utolsó hivatalos mérkőzése magyar pályán. A kiváló játékos Szegeden kezdte pályafutását és egy barcelonai kitérő után igazolt Veszprémbe, ahol legnagyobb magyarországi sikereit elérte. Nem véletlen, hogy a találkozó után mindkét szurkolótábor őt éltette.

"Jó érzés egy bajnoki arannyal búcsúzni, ráadásul egy olyan helyről, ami 1982 óta a második otthonom volt. Óriási tisztelet és köszönet a szegedieknek, nagyon korrekt fogadtatás és megemlékezés volt a klub részéről. Köszönöm, egy örök emlék marad az életemben" - mondta Nagy az M4 Sport kamerái előtt.

Elismerte, rengeteg hibával játszottak, de ez a szegediek agresszív, jó védekezésének is köszönhető volt. "Ezeken a hibákon javítani kell és meglátjuk ez mire lesz elég a Final Fourban" - mondta a veszprémiek kapitánya.

A döntő mindkét meccsén remekül teljesítő Mikler Roland könnyeivel küszködött, hiszen a következő szezonban már a mostani ellenfél, a Szeged csapatában játszik, miközben a veszprémi tábor a "Gyere vissza!" rigmust skandálta.

"Nem tudok mit mondani nagyon köszönöm. ezt az elmúlt öt évet elrakom a szívembe, de nem akarok még búcsúzkodni, hiszen két nagyon fontos meccs vár még ránk. Nincs más választásunk, még egy hétig kell tartani ezt a csúcsformát, még egy picit rápakolni. Az elejére, a rossz kezdésre kell jobban odafigyelni" - utalt a hétvégi BL négyes döntőre.