Lenullázott hétvége

A pénteki UTE elleni vereség után ismét sima, 3:0 arányú vereséget szenvedett a VESC női röplabdacsapata a második helyezett Gödöllő otthonában.

Ha a sportban lehet ilyet mondani, igazán kedvező ellenféllel szemben búcsúzhatott a bajnokság alapszakaszától a TEVA-Gödöllői RC társulata. Az alsóházi veszprémiek kötelező legyőzése mellett, akár az örömjáték is szóba jöhetett az erősen foghíjas lelátók előtt lezajlott összecsapáson.

Időnként látszott is a gödöllőiek teljesítményén, hogy felszabadultan terelhetik a játékszert. A tisztes helytállásért minden tőlük telhetőt elkövető vizitálók csupán a játszmák elején voltak képesek lépést tartani az elsősorban a nyitások hatékonyságában és sáncolásban föléjük kerekedő TEVA-hatos ellen. Öt-hat pont elteltével azonban valamennyi szettben kiütközött a két csapat közötti tudáskülönbség, így bő egy óra alatt véget ért az izgalmakban nem dúskáló ütközet.

Mérkőzéstükör

Ludvig Zsolt: Örülök, hogy a havazás ellenére a Veszprém vállalta az utazást. Az elkövetkező két hétben készülhetünk a Magyar Kupa döntőre.

Katona Péter: Erős ellenféllel álltunk szemben akivel otthon is nehezen tudtunk csatába szállni. Nyitás fogadás és sánc problémák miatt maradtunk hátrányban.

TEVA Gödöllői RC - VESC 3:0 (13, 17, 18)

TEVA Gödöllői RC: Csengeri Petra, Németh Zsuzsa, Lutter Liza, Merkószki Tünde, Szakmáry Gréta, Széles Petra, Csere: Lékó Lilla (liberó). Berze Zsófia, Kriegel Zsófia, Horváth Gabriella, Győri Panni

VESC: Tobak, Környei, Kovács A., Szelle, Földesi, Jezerniczki. Csere: Pintér (liberó), Varga, Dordzsceren