Győzelem Kunhegyesen

A papírformának megfelelően, a feljutásért harcoló Man at Work VRC győzni tudott a Kunhegyes otthonában.

A másodosztály alapszakaszának második köre kezdődött el hétvégén, a Veszprém Kunhegyesre utazott. Az első fordulóban hazai pályán majdnem megégett a Veszprém (Öttszettes szezonnyitány), de most az alföldi visszavágóról sikerült elhozni a három pontot.

A Veszprém nem tudott múlt heti kezdőcsapatával pályára lépni, ezúttal a csapatkapitány Tóth Tibor maradt ki, aki javuló vállsérülése mellé a héten kisebb bokahúzódást is összeszedett edzésen. Helyette Szalai Balázs lépett pályára. A mérkőzésen egyébként a hazaiak ugyanazt a lelkes örömröplabdát játszották, amit már Veszprémben is láthattuk tőlük. Kétségkívül a másodosztály legszimpatikusabb csapata nagyon jó kedvvel játszott ismét. A vendég Veszprém viszont igen sok alaphibával, figyelmetlenséggel tarkított találkozót tudhat magáénak. A csapatból igazán kiemelkedő teljesítményt senki sem nyújtott, helyenként Szalai Balázs kapott el jó szériát, ill. a harmadik szettben csereként érkező Seck Györgynek volt jó periódusa. Összességében nem játszott jól a Veszprém, hiányolta egyik legjobbját, de így is tudott nyerni a lelkes Kunhegyes ellen.

Kunhegyes ESE - Man at Work Veszprémi RC 1:3 (-22, 17, -22, -22)

Kunhegyes, 100 néző; vezette: Péterfy, Bibók

Kunhegyesi ESE: Botos Gy., Földes Á., Nagy A., Szabó M., Fehér G., Galovicz L, csere: Gregor N., Juhász Cs., Bodnár L.
Edző: Bodó István

Man at Work VRC: Myszöglád D., Dolgos A., Kráml Sz., Saitz B., Szalai B., Horváth Sz., csere: Szűcs P. (libero), Garamvölgyi O., Széll D., Sándor Cs., Tóth T., Seck Gy.
Játékos edző: Seck György