Egyéni / Labdajátékok

Újra E.ON Családi Foci pályázat

Idén az önkormányzatok számára is nyitott a pályázat, összesen 30 millió forintra pályázhatnak a hazai futballegyesületek és önkormányzatok.

Lepsényi Boglárka a legjobb!

Európa- és világbajnok lábteniszezőnk megvédte világbajnoki címét az isztambuli Női és Ifjúsági Lábtenisz Világbajnokságon.

Nem sikerült a feljutás

Nem sikerült a feljutás, miután a fallabdázók másodosztályú selejtezőjén 4:0-s vereséget szenvedett a Prince SC a Szegedi Platán SE-től.

Páratlan siker párosban

Hajráveszprém.hu  2013. december 01. 21:30

Visszafoglalta Európa lábtenisz-trónját Lepsényi Boglárka, aki az egyéni győzelem mellett – pályafutása során először – párosban is nyerni tudott, hármasban pedig bronzérmet nyert a Kassán rendezett kontinenstornán.

Elmarad a veszprémi teniszfesztivál

Hajráveszprém.hu  2013. március 22. 15:17

Technikai okok miatt elmarad a március 30-ra meghirdetett veszprémi teniszfesztivál.

Szeles Mónika lehet a veszprémi teniszfesztivál díszvendége

Hajráveszprém.hu  2013. február 20. 18:59

A kilencszeres Grand Slam-tornagyőztes Szeles Mónika lehet a március 30-án Veszprémben rendezendő I. magyar teniszfesztivál díszvendége.

Lepsényi Boglárka újra világbajnok

Hajráveszprém.hu  2012. november 13. 20:30

Az idei lábtenisz világbajnokságon Lepsényi Boglárka ismét a legjobbnak bizonyult, a döntőben magabiztosan, két szettben tudott nyerni.

Veszprémi siker az országos diákolimpián

Hajráveszprém.hu  2010. március 08. 10:34

Kramarics Gergő győzelmével ért véget a Nagykanizsán megrendezett II-IV. korcsoport asztalitenisz országos diákolimpiája.

Legolvasottab a rovatban