Tizenegy góllal nyert a Veszprém

Tizenegy góllal nyert a Telekom Veszprém a Balatonfüred otthonában a férfi kézilabda NBI keddi játéknapján.


Fotó: archív

Mérkőzéstükör (forrás: handballveszprem.hu)

Xavi Sabaté: Gratulálok a csapatunknak a győzelemhez. Nem könnyű Balatonfüreden játszani ez ellen a fiatal és tehetséges csapat ellen. Az elmúlt két szezonban is sokszor voltak itt problémáink. Gratulálok a hazaiaknak és Csoknyai mesternek is az elvégzett munkához. Sok sikert kívánok nekik. Ránk most kis pihenés vár és készülünk a Kiel ellen.

Ancsin Gábor: Gratulálok a Balatonfürednek. Nehéz ez ellen a gyors és dinamikus csapat ellen játszani. Voltak hibáink, de keményen játszottuk, ezáltal is készülve a KIel ellen. Remélem meg lesz az eredménye.

Csonyai István: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez és a teljesítményükhöz. Sajnos a fiatal csaptunk csak 45 percig tudott jól játszani. Sajnos úgy tűnik, hogy súlyos Zdolik Bence sérülése, vélhetően eltört a keze. Nem igazán volt olyan játékosunk, aki fel tudta volna venni a versenyt a vendégekkel. Vasárnap még éreztette nyomait a csapatunkon, azóta csupán fél edzésünk volt, hogy felkészüljünk a világ legjobb együttese ellen. Láthatjuk, még sokat kell dolgozunk, hogy megközelítsük ezt a szintet, amit ők képviselnek.

Yuri Semenov: Gratulálok a Veszprémnek. Ez az 5-6 gólos különbség a javukra reális eredmény. A Veszprém nagy, erős és rutinos csapat. Sok sikert kívánok nekik a szezonhoz.

Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém  20:31 (11:14)

Balatonfüred, vezette: Hargitai, Markó

Balatonfüred: Rózsavölgyi Gergő - Déber Bence 1, Stanislav Kasparek 1, Győri Mátyás 4/1, Debreczeni Dávid 3, Zdolik Bence 3, Németh Balázs 1, csere: Gerdán Tibor, Horváth László, Szilágyi Dávid, Máthé Dominik, Kancel Ottó 1, Nemes Richárd, Yuri Semenov 5, Sinkovits Benjamin 1
Vezetőedző: Csoknyai István

Veszprém: Mirko Alilovic - Gasper Marguc 9/1, Ancsin Gábor 6, Schuch Timuzsin, Momir Ilic, Mirsad Terzic, Lékai Máté, csere: Mikler Roland (kapus), Aron Palmarsson 4, Dragan Gajic 3, Andreas Nilson 3, Marko Kopljar, Chema Rodriguez, Blaz Blagotinsek, Fekete Dávid 5, Ligetvári Patrik 1
Vezeőedző: Javier Sabate

Hétméteresek: 1/1, illetve 1/1
Kiállítások: 8 perc, illetve 8 perc