Gálamérkőzéssel búcsúzott a bajnok

Kiütéses gálameccsel búcsúzott az idei szezonban frissen avatott bajnok, az MKB-MVM Veszprém II. csapata, 47:21-re nyert a sereghajtó Győr ellen.

Szerény létszámú közönség mellett játszotta idei utolsó mérkőzését Csoknyai István együttese. A találkozót végig a Veszprém uralta, a hetedik percig volt a legkisebb a különbség a két csapat között (5-2). Utána zsinórban nyolc gól lőttek a hazaiak, de a vendégeknek is volt egy-két szavuk, a 17. percben 14-7-et mutatott az eredményjelző. A Győr se a legjobb napját fogta ki, nem elég, hogy a cserepadjuk igen szűk volt, de a 20. percben még egy piros lapos kiállítás is nehezítette a vendégek dolgát. Az emberelőny kihasználva sorozatban szórták a gólokat Priczelék egészen a félidő végéig, 25-9-es eredménnyel fordultak a csapatok.

A rövid szünet után sem változott a játék képe, a bravúrosan kapuban védő Borbély Ádámot váltotta Kisék Máté. Az MKB örömkézilabdát játszott a második félidőben, több kínaival színesítették az amúgy is látványosra sikerült mérkőzést. A vendégeknek is voltak szép megoldásaik, de a két csapat közti tudásbeli különbség kiütközött, elég, ha a végeredményre nézünk.

Remek szezont zárhat maguk mögött az MKB-MVM Veszprém II. csapata, összesen 48 pontot gyűjtött be; 26 mérkőzésből, 23-at megnyert, két döntetlent játszott idegenben a Csurgóval és a Balatonfüreddel, egy vereséget könyvelhetett el a csapat a Tata otthonában.

MKB-MVM Veszprém II. - SZESE Győr 47:21 (25:9)

Veszprém, Március 15. úti sportcsarnok, vezette: Kosztend, Arnold

Veszprém: Kisék Máté, Borbély Ádám (kapusok), Gulás Máté 3, Szeitl László 6, Horvácki Márió 3, Vizes Patrik 4/1, Pásztor Máté 1, Zakics Bence 3, Kancel Ottó 2, Gyene Norbert 7, Albert Tóth László, Bujdosó Bendegúz 5, Priczel Bence 7, Bonyhádi Tibor 1, Horváth Dániel 1, Fekete Dávid 4
Vezetőedző: Csoknyai István

Győr: Dapsy Zsolt (kapus), Tárkányi Bence 9/3, Kovács Ákos, Tánczos Balázs 5, Herbert Krisztián, Vitéz Márton 1, Babiczky Gergő 3, Horváth Gábor 1, Sebők Dávid, Liszkai Bálint, Menyhárt Máté 2/1
Vezetőedző: Pauer Zoltán

Hétméteresek: 1/1, illetve 4/4
Kiállítások: 6 perc, illetve 4 perc

galeria_484

Képgaléria