Fitt nap újdonságokkal

Jövő hét szombaton rendezik meg a 3. Tesco FittArénát Veszprémben, nyerj jegyet nálunk, találkozzunk a Veszprém Arénában!

2009-ben rendezték meg először Veszprémben a több száz főt megmozgató rendezvényt, majd a sikeren felbuzdulva 2010-ben is tető alá hozták az eseményt, idén pedig már harmadszor látogathatnak el az érdeklődők a FittArénára.

Veszprém legfittebb napja. December 10-én a hazai fitneszvilág legnépszerűbb előadói tartanak órákat a 3. Tesco FittArénán. A Veszprém Aréna Sport- és rendezvénycsarnokban 6 órán keresztül változatos fitnesz és aerobik program vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért.

Változatos program. Az előző években megszokottól eltérő módon Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok nem táncos, hanem KickBoksz órával nyitja meg az eseményt. Best Body órát tart az év frissen megválasztott prezentere, Katus Attila. A Tesco FittAréna sorozat vidéki helyszínei közül csak Veszprémben tart Capoeira Aerobic órát Czanik Balázs. A záró órán pedig a résztvevők megismerkednek a világszerte hódító Zumbával.

Egészséges újdonságok. A Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a legújabb trendekkel, kipróbálhatják a legmodernebb sporteszközöket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken is részt vehetnek.

Ezen a télen összesen 6 vidéki helyszínen lehet részt venni az év legfittebb napján! Veszprém után Szeged, Miskolc, Pécs, Kecskemét és Debrecen is csatlakozik a Tesco FittAréna programsorozathoz.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

Program a 3. Veszprémi FittArénán

10.00-10.50 Szentgyörgyi Romeo – KickBoksz
11.00-11.50 Katus Attila – Best Body
12.00-12.50 Varró Gyula – Aerobik Performance
13.00-13.50 Tatarek Rezső – New Ironbox Cross
14.00-14.50 Czanik Balázs – Capoeira Aerobic
15.00-15.50 FINÁLÉ! Vieira Lívia – Zumba Fitness Party

Jegyvásárlás

A belépőjegy megvásárolható elővételben online, vagy személyesen a VEDAC ügyvezetői irodában (Egyetemi Stadion, Wartha V. u. 3, T.:06/88-422-868), a Pannon Egyetem Hallgatói Önkormányzatának irodájában (Egyetem utca 10, B épület alagsor), az esemény helyszínén és a partner fitnesz- és wellness központokban.

Bővebb információ: www.fittarena.hu/veszprem

Most itt a lehetőség, hogy vendégünk legyél a FittArénán, ugyanis 5 darab belépőt sorsolunk ki játékos kedvű olvasóink között. Nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk a neved és a telefonszámod e-mailben, az info@hajraveszprem.hu-ra, amin el tudunk érni, ha neked kedvezett a szerencse! Határidő: december 5. (hétfő) 24:00, sorsolás: december 6. (kedd)