Hétfőn rajtol a futsal bajnokság

Hazai közönség előtt mutatkozik be a stadionban a nyáron alakult veszprémi futsal csapat, mely az NBII Nyugati Csoportjában kezdi meg a küzdelmet.

Szeptember 26-án veszi kezdetét a Magyar Futsal Bajnokság második vonalának nyugati csoportjában a küzdelem. A 12 csapatos bajnokság izgalmas mérkőzéseket ígér. A csoport tagjai a Vasas, a Ferencváros, a Colorspectrum Aramis és több rutinos futsal egyesület. A veszprémi alakulat Szombathelyen kezdi a szezont.

Az egyesület megalakulása óta erre a pillanatra várnak a vezetők, játékosok, támogatók és az egyre gyarapodó szimpatizánsok. Egészséges izgalommal és megfelelő önbizalommal készül bemutatkozására az egyesület, melynek céljairól korábban Rajki Tamás ügyvezetővel, majd Weisz Zoltán játékossal is készítettünk interjút.

A két és fél hónapos felkészülés jól sikerült, a csapat hétről hétre, mérkőzésről mérkőzésre fejlődött. A végeleges keret 17 főből áll, akik mindannyian veszprémi kötődésűek. Németh Gábor és Tóth Gábor szakmai vezetésével a játékosok teljesítették a számukra kiírt edzésprogramot. Rengeteg munka vár még a veszprémiekre, de a megfelelő hozzáállás remélhetőleg megmutatkozik a csapat szereplésében.

Első hazai mérkőzését október 3-án, hétfőn 18 órakor játssza az FCV a stadion csarnokában. Az ellenfél az a Dupont FC lesz, aki tavaly Külker néven osztályozót játszott a feljutásért. Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt és szurkolót a klub játékosai és vezetői a mérkőzésre.

Folyamatosan frissülő információkkal elindult a csapat honlapja is, mely a www.futsalveszprem.hu oldalon érhető el.