Dobogón a Hajraveszprem.hu

Az elmúlt hétvégén zárult le a városi kispályás labdarúgó bajnokság téli küzdelemsorozata. Csapatunk nagy csatában a dobogó harmadik fokán végzett.

Idén három osztályban vetélkedhettek a téli terembajnokság résztvevői. A 35 év alattiak két, a szeniorok egy csoportban mérhették össze tudásukat.

Az A csoportot nagy fölénnyel a Fujtatók együttese nyerte, akik mind a 20 összecsapásukon győztesen hagyták el a pályát. A dobogó második fokán az Etanol FC, míg a harmadikon a Sárga Angyalok gárdája végzett a 11 csapatos mezőnyben.

A 12 csapatos B csoport, melyben hírportálunk együttese is indult, a tél végére 11 gárdára olvadt, mivel menet közben a II. Esély együttesét többszöri távolmaradás miatt kizárták. A végső győzelemért három csapat vívott nagy harcot, melyből végül a Sopron Bank (46 pont) került ki győztesen. Második helyen az Ászok SE (44 pont), a harmadikon pedig a Hajráveszprém.hu (41 pont) együttese végzett.


Hajráveszprém.hu

A szenioroknál nyolc csapat vágott neki a bajnokságnak, azonban a végére csak hét gárda maradt, mivel az Etanol FC-t egy játékos jogosulatlan szerepeltetése következtében kizárták. Az első helyet a Tivafa (42 pont) szerezte meg, a tabella második és harmadik pozícióját a 3.félidő és a Konkoord kaparintotta meg, egyaránt 37-37 egységet szerezve. Érdekesség, hogy utóbbi két csapat között egy gól döntött a 3.félidő javára.

Az eredményeket és a tabellákat a kispályás labdarúgó bajnokság hivatalos oldalán tekinthetik meg az érdeklődők.

A Hajráveszprém.hu harmadik helyen végzett csapatának tagjai: Putyora Tibor, Rónai Tamás - (kapusok), Vadócz Gábor, Horváth Péter, Csécsi Gábor, Vass Norbert, Fülöp Tamás, Banai Péter, Balogh István, Nagy Ákos, Tuczai Tibor, Radnai Gábor (csapatkapitány)