Egyházi Ádám nyerte a fotópályázatot

Az ötKARikás játékok szervezői kihirdették a fotópályázat győztesét, bemutatjuk a legjobb fotókat.

Egyházi Ádám a VII. Pannon Egyetem ötKARikás játékok fotópályázatának nyertese a következő képen értékelte az egyetemi olimpiát:

- Miért jelentkeztél az ötKARikás játékokra?

- Második alkalommal jelentkeztem az 5karikás játékokra. Számomra elsősorban szórakozást, kikapcsolódást és kihívást jelent a más egyetemistákkal való megmérettetés. Örülök, hogy fotópályázatot is hirdettek. Sport témában nem sűrűn szoktam képeket készíteni, így próbáltam minél kreatívabb lenni. Szeretem a kihívásokat.

- Mi a véleményed a rendezvényről?

- A rendezvény egy kis kikapcsolódás a hallgatók számára. Mivel sok sportág van, így mint csapatok, mint egyének is jelentkezhetnek. Nagyon tetszettek a csapatsportoknál a szurkolótáborok. Én poker és darts versenyen vettem részt. A darts versenyen habár nem volt nagy létszám, a verseny nagyon kiélezett volt, de ennek ellenére sikerült elérnem az első helyezést.

- Hogyan lehetne szerinted még több hallgatót vonzani?

- Sok ismerősöm sajnos nem is hallott a rendezvényről. Lehetőleg minél hamarabb, minél több kommunikációs csatornán kell a hallgatókat értesíteni, így talán elérhető, hogy még többen vegyenek részt ezen a színvonalas sportrendezvényen.

A nyertes alkotásai

Egyházi Ádám - Önfeledten

Egyházi Ádám - Felkészülés

Egyházi Ádám - Mindenki egyetért