Átadták az ötkarikás díjait

Véget ért a majd két héten át tartó egyetemi szabadidősport rendezvény, a díjátadáson a Veszprém Barabás KC játékosai is közreműködtek.

A VII. Pannon Egyetem ötKARikás játékok záró akkordjaként a sportot kedvelő hallgatóság a Diák Centrumba vonult, hogy méltóképpen ünnepelje meg a két hétig tartó egyetemi olimpiát. Az ünnepség hivatalosan este fél10-kor kezdődött el Vadócz Gábor főszervező beszédével, ahol a résztvevőknek sportbéli aktivitásukat és szervezőtársainak pedig áldozatos munkájukat köszönte meg. Az esemény fénypontja az éremátadás volt, a figyelem ekkor a színpadra terelődött, hiszen rengeteg kupa és érem halmozódott az asztalokon.

Először az egyéni sportágak szereplői között hirdettek eredményt. 14 sportágban volt lehetőségük bizonyítani a hallgatóknak, hogy egyénileg mit is tudnak az adott sportágban. A legnagyobb várakozással mégis csak a csapatsportok eredményeire volt kíváncsi a közönség, aminek többször hangot is adtak a jó hangulatú bulin. Mindezt fokozva és emelve az átadó színvonalát, a szervezők színpadra hívták a Veszprémi Barabás KC két kiváló játékosát, akik örömmel adták át az érmeket a csapatoknak.

Természetesen ebben az évben is a labdarúgás volt a legnépszerűbb sportág, közel 30 csapat indult el a megméretettésen és végül a Halszemek a Kardoskútiakért voltak a befutók.

A hagyomány részeként átadták a különdíjak is. A legsportosabb női hallgató ebben az évben Kintli Tímea, a legsportosabb férfi hallgató pedig Banai Péter lett. Ezt a címet ebben az évben az oktatók között is megítélték, hiszen újra sikerült elérni azt, hogy a tanárok is részt vegyenek az ötKARikás játékokon. A legsportosabb kar a Gazdasági Tudományi Kar lett, de a díjazottak száma még mindig nem ért véget.

Ebben az évben a szervezők megalapították a legvérmesebb, legjobb hangulatkeltő címet, amelyet Molnár Márk (becenevén Lapát) kapta meg. Ezzel is demonstrálni szerették volna a szervezők, hogy mennyire fontos ennek a sportrendezvénynek a szurkoló és a szurkolói közösségek.

Egy kisebb szünetet követően, a tombolák kihúzása következett, ahol számos nyeremény került kisorsolásra a résztvevők között. Az ajándékokat az ötKARikás játékok támogatói ajánlották fel. A Szendvics Büfé 3 vacsorát, a Hajraveszprem.hu 4 db bob bérletet, a Hallgatói Centrum 2 gólyabáljegyet, a Fürgenyuszi 2 Adidas labdát, az Opticnet 3000 Ft értékű és 33% kedvezményre jogosító kuponokat, a Padmaház teázási kuponokat, a Forrás Takarékszövetkezet 10db takarékdobozt, a Game World 2 órás biliárd utalványt ajánlott fel. A főnyeremény egy győri hétvége volt 2fő részére a Rákóczi Hotel felajánlásából, amihez még egy 5000 Ft értékű vacsora is tartozik. A fődíjat a legsportosabb férfi hallgató Banai Péter, aki nem csak kiváló sportoló, hanem a Fortuna kegyeltje is volt ezen az éjszakán.

Látható, hogy támogatókban nem volt hiány, aminek nem csak a szervezők de maguk a hallgatók is nagyon örültek, és a díj és nyeremények átadása után önfeledt szórakozásba fordult az este.

5

Képgaléria